Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 22.10.2017.
08:29
Vestionline, Sputnjik A

Oni tvrde da su se vratili iz mrtvih - ovo su njihove priče

Mnogi od nas imaju različita uverenja o tome šta dolazi posle života. Neke holivudske zvezde su podelile s javnošću kako to izgleda kada umreš i ponovo se vratiš među žive. Neki su rekli kako su videli anđele i čuli glas Boga, dok su drugi tvrdili da su iskusili deo najgore noćne more - kao da su bili u paklu.

EPA/FABIO FRUSTACI
Posle moždanog udara morala nanovo da uči da hoda i govori: Šeron Stoun

Jedna od njih, koja tvrdi da je umrla, jeste i legendarna Šeron Stoun. "Plejboj" je uvrstio Šeron Stoun među 25 najseksepilnijih glumica 20. veka. Pre 16 godina doživela je moždani udar od kojeg se jedva oporavila i nakon toga je morala ponovo da uči da hoda i govori. Smatra se najinteligentnijom glumicom na svetu, jer ima koeficijent inteligencije 154. 

- To je bio jedan ogroman vrtlog bele svetlosti, bila sam u tome i odjednom… puufff! Deo toga me je uvukao u najsvetliju tačku i tada sam videla neke stare prijatelje - izjavila je Šeron Stoun. 

 

A post shared by Gary Busey (@thegarybusey) on Dec 16, 2015 at 11:23am PST



Glumac Geri Bizi tvrdi da mu je bliski susret sa smrću promenio život. Davne 1998. godine imao je saobraćajnu nesreću. Pao je s motora i razbio lobanju. Dr Čarls Sofi potvrdio je da je Bizi ima trajno oštećenje mozga. Ali glumac tvrdi da ga je ta nesreća preobratila u boljeg čoveka. Do tada je bio javnosti poznat po problematičnom ponašanju i čestim hapšenjima zbog droge. 

Glumio je u mnogo filmova, kao što su "Tačka prekida“ sa Kijanuom Rivsom i "Firma" sa Tomom Kruzom, koji su bili veliki hitovi, a najviše se proslavio ulogom u prvom delu "Smrtonosnog oružja", u kojem je glumio negativca. 

- Kad sam otišao na drugu stranu gde je bilo svetlosti, prišle su mi tri kugle. Bio sam udaljen koji metar od njih, nisam bio ni devojčica, ni dečak. Nisam imao emocije sa zemlje. I svetlost s leve strane mi je rekla androgenim glasom da moram da se vratim u svoje telo i sledim svoju sudbinu. To je tvoj izbor - prisetio se on.

 

A post shared by George Foreman (@biggeorgeforeman) on Aug 11, 2015 at 6:54pm PDT

Dvostruki svetski bokserski šampion Džordž Forman tvrdi da je umro u ringu. Posle više od 12 rundi, Džordž se srušio od toplotnog udara. Rekao je da je čuo glas Boga. 

- Snažno sam bio uvučen u duboku, crnu prazninu. Bio sam okružen njome, ničega nije bilo oko mene. Ovo je bilo mesto totalne izolacije, bio sam izolovan od svih. Znao sam da sam mrtav i to nije bio raj. Nije me briga ako je to bila smrt, još uvek verujem da postoji Bog. Nakon te tame, ogromna ruka me je dotakla i povukla iz tame - rekao je Džordž. 

Brat planetarno poznate oskarovke Džulije Roberts, glumac Erik Roberts, bio je u jezivoj situaciji. Glumac je posle saobraćajne nesreće pao u komu u kojoj tvrdi da je izašao iz svog tela i lebdeo iznad bolničkog kreveta. 

U intervjuu s najbogatijom ženom Amerike Oprom Vinfri, reditelj filmskog serijala "Ratovi zvezda“ Džordž Lukas rekao je kako mu je fatalna nesreća promenila život. To se dogodilo kad je imao 18 godina. 

Tvrdi da je umro u saobraćajnoj nesreći. Bio je brzo prevezen u bolnicu i doktori su uspeli da ga vrate u život. Kaže kako je to bilo iskustvo koje menja sva ljudska uverenja i kako je sam promenio stav prema nekim stvarima u životu otkad mu se to dogodilo.

EPA/ALI HAIDER
I ona imala bliski susret sa smrću: Rejčel Bilson

Poznatu glumicu Rejčel Bilson udario je automobil kad je imala 14 godina dok je jahala s prijateljima. Kao i Hari Poter, zbog nesreće ima ožiljak na čelu od čega često ima jake migrene, a od nesreće joj je ostao i ožiljak iznad desnog oka. 

Holivudska legenda Donald Saterlend umro je od meningitisa davne 1979. godine i vratio se u život. Poznat po ulogama u filmovima "Igre gladi", "Dobar posao u Italiji","Gordost i predrasude", "Meš", "20. vek", Donald je iskustvo sa smrću opisao kao nešto najjezivije. 

- Plutao sam iznad svog tela, okružen plavom svetlošću. Počeo sam da klizim kroz dugi tunel, udaljavao sam se od svog kreveta. Ali, odjednom sam se našao u svom telu. Doktori su mi kasnije rekli kako sam doslovno umro i bilo je jezivo - prisetio se Donald Saderlend.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online