Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.10.2017.
15:11
Vestionline,Story.rs A

Zašto su se rastali Nikol Kidman i Tom Kruz?

Nikol Kidman i Tom Kruz su bili u braku 11 godina i jedan su od najlepših holivudskih parova. Zajedno su glumili u tri filma i dominirali su scenom - gde god da se pojave. Usvojili su dvoje dece i činilo se da imaju jedan od najstabilnijih brakova u Holivudu.

EPA/Hannah Mckay
Nikol Kidman

Ipak, Tom Kruz (55) je 2001. godine podneo zahtev za razvod braka od Nikol Kidman (50).

Nagađalo se da se razlog nalazi negde u sajentologiji, koju Nikol nije htela da prihvati. Oni, međutim, nikada nisu pričali o pravim razlozima razilaženja.

Nikol je od tada pronašla ljubav sa kantri pevačem Kitom Urbanom (49), sa kojim ima dvoje dece, a Tom je dobio dete sa Kejti Holms (38), od koje se potom rastao. On je mnogo manje od Nikol pričao o njihovoj vezi i njenom prekidu.

- Odgajili smo decu zajedno… Puno volim Nik, to se uopšte ne dovodi u pitanje - rekao je on svojevremeno. Kasnije je izjavio da su "u odličnim odnosima" i da samo "želi da Nikol bude srećna".

Australijska glumica je češće pričala o njihovom odnosu pre i posle razvoda, ali nije mnogo toga otkrila o razlogu raskida. Ipak, barem smo dobili nekakav uvid u njihovu vezu.

- Bila sam vrlo mlada kada sam se udala. Danas gledam na to i pitam se kako. Gledajte Tejlor Svift, ona ima 26 godina. Ja sam sa 27 imala dvoje dece i bila udata četiri godine. Ali to sam htela. Ludo sam se zaljubila u Toma. Otišla bih na kraj sveta za njega - rekla je ona.

Nikol je izjavila i da je njihov zajednički život bio "savršen", kao i da joj je zbog toga bilo užasno teško kada su se razveli.

- To je bio šok za mene. To je bila jako dobra veza. Mislim da smo skrenuli sa puta. Bila sam toliko povređena da sam mislila da mi se ljubav i brak više nikad neće dogoditi - rekla je glumica.

Očigledno je, međutim, da je deo problema bio u tome što je Tom veća zvezda od nje.

- Postala sam slavna kada sam bila vrlo mlada. Postala sam slavna jer sam bila nečija supruga. Moji prvi filmovi nisu bili tako dobri, pa sam uvek pokušavala da budem u senci. Mislila sam da ne zaslužujem da budem tamo. Išli bismo na dodele Oskara i ja sam mislila da sam tamo da njega podržim. Osećala sam da je moj posao da obučem lepu haljinu i da me vide, a ne i da me čuju - izjavila je glumica nedavno.

Kao što je, međutim, i sama rekla, nikada neće pričati o razlozima njihovog razlaza.

- Ne želim ništa da oduzmem od naših 11 godina, jer su mi bile jako važne. Nije bilo loše. Želim da poštujem taj brak zbog onoga što je bio i nikad ne bih govorila o tome zašto više nismo zajedno - rekla je Nikol Kidman.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online