Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.09.2017.
15:09
Vestionline, story.rs A

Našla onog pravog: Kako je izgledala svadba Nataša Bekvalac

Iako su mnogi mislili da će pop zvezda Nataša Bekvalac krenuti putem slavne glumice Elizabet Tejlor i venčati se osam puta, čini se da je našla onog pravog

M. Karović
Naša poznata pevačica izgovorila sudbonosno "da" i po treći put

Bekvalčeva se juče na Ibici u prisutvu najbližih prijatelja i članova porodice obavezala svom suprugu Luki Lazukiću na ceo život.

Kako “Alo!” saznaje od izvora bliskog atraktivnoj plavuši, ona se veče pred venčanje poverila svojim prijateljicama i sestrama da je sada više nego sigurna da je Luka muškarac za ceo život, te da nikada nije bila srećnija.

– Nataša nije mogla da sakrije sreću kada je ugledala sve prijatelje iz Srbije koji su došli na Ibicu da je podrže u odluci da se uda po treći put. Noć pred venčanje organizovala je devojačko veče, a ujedno i proslavu 37. rođendana. Bila je izuzetno raspoložena i celo veče je đuskala sa sestrama, koje su joj najveća podrška u životu. U jednom trenutku se okrenula ka svima i uz osmeh rekla: `Ovo mi je poslednji brak` – kaže izvor blizak pop pevačici za “Alo!” i otkriva detalje sa venčanja:

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 23, 2017 at 12:57pm PDT

– Svadba je bila prava žurka. Nataša i Luka nisu želeli da to bude klasično venčanje, već su želeli da se svi lepo provedu i opuste. Nakon što su jedno drugom rekli sudbonosno `da`, Nata je po starom srpskom običaju nagazila Luku kako bi mu stavila do znanja da će ipak ona biti glavna u kući. To je izazvalo oduševljenje gostiju, kao i gromoglasni aplauz – kaže izvor i dodaje:

Nata je tada zagrlila Luku i poljubila ga je, a žurka je mogla da počne. Ispijao se najskuplji šampanjac, a di-džej kojeg su mladenci angažovali puštao je muziku iz sedamdesetih i osamdesetih godina, da bi, kada je žurka odmakla, goste oduševio najnovijim hitovima –otkriva za “Alo!” izvor blizak pevačici.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 27, 2017 at 12:39am PDT

Škampi, tortilje i šampanjac:

Bračni par Lazukić i te kako se potrudio oko keteringa. Nataša i Luka odbarali su nekoliko meksičkih i ribljih restorana koji su specijalno po njihovoj želji spremili hranu. Između ostalog, na meniju su se našle tortilje punjene belim sirom i spanaćem, ćureći file punjen avokadom, kesadilje. Osim meksičkih specijaliteta, služili su se i plodovi mora, škampi, losos, lignje… Ispijali su se najskuplji šampanjac i sangrija.

Po svemu sudeći, Bekvalčeva se i te kako potrudila oko priprema za venčanje, a kako se šuškalo u domaćim medijima, taj luksuz košta blizu 100.000 evra, koje je iskeširao mladoženja. Nata se pojavila u dugoj venčanici koju je specijalno za nju dizajnirao Mihano Mamosa, jedan od najpoznatijih mladih dizajnera, a pevačica je venčanicu dobila na poklon.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 24, 2017 at 1:03am PDT

Vetar oduvao bidermajer:

Osim toga što će svoj rođendan zauvek pamtiti kao dan venčanja, sasvim je sigurno da će jedan peh koji se desio na samoj svadbi prepričavati svojim prijateljima, a jednog dana i unucima.

– Iako je dan bio prelep, a temperatura oko 25 stepeni, tog dana je duvao jak vetar. U trenutku kada je bacila bidermajer, jak vetar ga je oduvao, pa je Nataša morala da to uradi i drugi put. Jedna od njenih prijateljica bila je presrećna kada ga je uhvatila – kaže izvor.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online