Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 05.08.2017.
00:44
S. Đurić - Vesti A

Protiv pijanaca ni telohranitelj ne pomaže

U poslednje vreme pevači su sve češće na meti pijanih gostiju, posebno u kafanama i na vašarima. Poslednji u nizu je Andrija - Era Ojdanić koji je prebijen i opljačkan na vašaru na kosmajskim Tresijama.

M. Karović
Opljačkan: Era Ojdanić

Osim što je zaradio povrede ruke, lica, rebara i leđa, on je i opljačkan, a oteli su mu oko 2.000 evra.

Kako kaže, tukla su ga trojica momaka ispred šatora, a niko mu nije pritekao u pomoć.

- Kako je moglo da bude, dobro sam prošao. Sada sam super i fizički, i psihički. Naspavao sam se osećam se kao nov. Bio sam posle incidenta u Urgentnom centru da me snime kako bi utvrdili da nemam unutrašnje krvarenje. Bilo je mnogo teško. Zahvaljujući sebi i dugogodišnjem iskustvu znao sam kako da eskiviram najgore udarce, kako za tri sekunde da se spasem od trojice momaka od po 120 kilograma. Oni su bili oduzeti od alkohola, a ja sam pio samo vodu. Ponosan sam na sebe i imam veliko iskustvo. Bilo je i ranije koškanja, ali ovako nešto nikada nisam doživeo - kaže za "Vesti" Era Ojdanić.

On ističe da uprkos svemu neće angažovati telohranitelje da ga zaštite od pijanih gostiju.

- Obezbeđenje mi nikad nije trebalo, niti ću ga sad angažovati. Mene narod voli, znam kako da odreagujem u datom trenutku, da se izvučem i snađem. Debelo iskustvo je veoma važno - tvrdi Ojdanić.

Doduše, ni telohranitelji nisu svemogući, pa je tako Mitar Mirić prošlog leta dobio udarac u glavu iako je imao obezbeđenje. Incident je zabeležen kamerom i na snimku se vidi kako dva gosta obaraju obezbeđenje i potom skaču na Mitra.

- To je bilo negde u blizini Varaždina. Skočila su dva pijana čoveka i nasrnula na nas, valjda su bili revoltirani što nisam od buke čuo da su mi se obratili. Nisu me ozbiljno povredili pošto sam se na vreme izmakao, samo su me malo okrznuli. Posle toga sam napravio pauzu od 15 minuta, pa sam otpevao još jedan blok, iz inata - pričao je tada Mirić.

Tuku i žene

Batine, i to u po bela dana u centru Beograda dobio je pre nekoliko godina i Džej Ramadanovski. Na njega su nasrnula dva mladića, oborila ga na zemlju, išutirali ga i pobegli.

Džej je u policiji kazao da ne poznaje napadače, te da ne zna razlog zašto je dobio batine.

Nasilja nisu pošteđene ni pevačice, iako su žene.

Tako je Marina Tadić "popila" šamare i to od bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića, a Katarinu Ostojić Kaju je isprebijao nepoznati muškarac ispred kluba.

Udarao ju je pesnicama, samo zato što mu nije dozvolila da je poljubi. Kaja je završila u Urgentnom centru sa lakšim telesnim povredama, besna jer je obezbeđenje kluba ispred koga se dogodio incident mirno gledalo kako je bije nepoznati momak.

Zorica: Nisam ništa videla

- Sedela sam u drugom delu šatora kada sam videla gurkanje i koškanje, ali nisam znala o čemu se radi. tek kasnije sam saznala da su prebili Eru, da je intervenisala i policija. Čula sam se s njim i koliko sam shvatila nije ništa ozbiljno - rekla je Zorica Marković koja je sa kolegom pevala na vašaru koji je organizivan na Tresijama povodom proslave praznika posvećenog Svetom Iliji.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online