Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.07.2017.
20:32
Story A

Ana Kokić završila u bolnici

Pevačici Ani Kokić je posle nastupa u Sutomoru u subotu uveče pozlilo, nakon čega je primljena u bolnicu, gde su joj odmah dali infuziju.

N. Đurović
Nije se dobro završio nastup

Ana Kokić je poslednjih meseci preopterećena obavezama. Nastupa skoro svaki dan, a otkako je krenula letnja sezona u Crnoj Gori, Ana skoro da nema ni dan odmora.

Jedna je od najtraženijih domaćih pevačica, što nju raduje, ali sve je uzelo danak u subotu uveče nakon što je Kokićeva nastupila u Sutomoru. Pevačica je održala spektakularan nastup, ali joj je pred kraj bilo loše.

– Ana je publiku digla na noge već pri prvim taktovima. Pevala je celu noć, a svi su đuskali uz njene pesme. Atmosfera je bila fenomenalna, ali joj je pred kraj pozlilo. U jednom momentu više nije mogla da stoji na nogama, pa su joj momci iz benda nekoliko puta pomogli da niko ne bi primetio. Kada je završila nastup, sišla je s bine i istog momenta joj je pozlilo. Pozvali su Hitnu pomoć i Ana je ubrzo primljena u bolnicu, gde su joj dali infuziju – priča izvor koji je bio na licu mesta.

Ana je primila koktel vitamina koji ju je povratio i nakon nekoliko sati osetila se bolje.

– Ispoštovala je savete lekara da pije dosta vode i da se ne zamara. Stres koji je proteklih nedelja doživela zbog preopterećenja sada je uzeo danak i lekari su je savetovali da se odmori. To je i primenila odmah po izlasku iz bolnice – kaže dalje izvor.

Naime, Ana je pozvala supruga Nikolu Rađena i rekla mu da je sve u redu i da se ne stresira. Paparaco “Blica” uslikao ju je u nedelju preko dana na plaži, gde se odmarala. Ana je čitav dan provela leškareći, pila je samo vodu i ceđene sokove, a alkohol nije ni okusila. Nakon toga, odmah je otputovala u Vrnjačku Banju kod Nikole, gde on drži vaterpolo kamp za decu.

– Ana je održala radionicu sa mališanima na temu uspeha i koliko je fizička spremnost bitna u svakom poslu. Deca su se najviše interesovala za njeno učešće u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato" – a ona im je strpljivo objašnjavala kako teku pripreme pred svaki nastup. Ovo je bila idealna prilika i da se malo druži s decom, ali i s Nikolom, budući da su u poslednje vreme zbog poslovnih obaveza često razdvojeni – završava priču izvor.

Ana je potvrdila da joj je pozlilo, kao i da je sada bolje.

– Istina je da mi je bilo loše, stigao me je umor. Sada je sve u redu i nastavljamo sa nastupima i obavezama – rekla je pevačica, koja se vratila u Crnu Goru jer ima zakazan nastup u popularnoj budvanskoj diskoteci.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online