Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.07.2017.
14:22
Vestionline, pink.rs A

Goca pobesnela: "Zakačila" se sa fanovima na Instagramu, evo i zbog čega

Pevačica Goca Tržan, o kojoj se često pisalo da je išla na intervenicije kod plastičnog hirurga odlučila je da razjasni šta je radila na svom licu. Fotografija na kojoj deluje "ispeglano" i koju je objavila na Instagramu pokrenula je veliki broj komentara o tome da li je ponovo bila na korekciji.

Big Fashion
Rešila da odgovori na zlurade komentare: Goca Tržan

Fanovi su je savetovali da se ne obazire na zlonamernike, ali je ona želela da jednom za svagda otkrije svima šta je radila na licu.

"Trepavice moje, obrve moje, jagodice moje, kosa moja, ukratko - sve je moje. Volim leto", napisala je ona u okviru objave.

Jedan od pratilaca napisao joj je da treba da prizna da je napumpala usta i tada je Goca krenula da odgovara na komentare, objašnjavajući da na spornoj fotografiji izgleda tako zbog dobre šminke.

- Meni je uvek najgenijalnije što komentare na temu botoksa, silikona, čega god ostavljaju prelepotice kojima su zaključani profili. I sve se jako razumeju u tematiku jer nisu nikad ništa radile! Volim vas, devojke, vas i vašu žensku malicioznost, ali ne zaboravite jedno "i biće bore od ljubomore, a takve su joj bore najgore..." Mali savet svima, probajte da u drugim ljudima prvo primećujete lepe stvari, to će vas oplemeniti i biće vam život mnogo lepši. Jer realno, svaki vaš komentar više govori o vama nego o osobi koju komentarišete. Mene ne možete ni uvrediti ni povrediti, ne radi se o meni, dajem vam prijateljski savet kako da probudite lepotu i u sebi - napisala je Goca u jednom od komentara.

Kada joj je jedna obožavateljka rekla da se ne uzbuđuje zbog komentara, pevačica je objasnila zašto je odlučila da odgovori.

- Ej, ali hoću da ih pecnem jer mi je već muka od docrtavanja i trikova, ionako je svejedno. I postoje bolje i skuplje supstance od silikona, npr. hijaluronski fileri. Hvala što si me ohrabrila. Stvarno - stoji u jednom od njenih komentara.

Zatim je izdvojila i dve fotografije svojih komentara u kojima je otkrila da je samo botoks stavljala između obrva i da je sve ostalo na njoj prirodno.

- Žene koje me vole sto puta su me videle da idem na mezoterapiju i da stavljam botoks između obrva jer se ružno mrštim dok pevam, nervira me ta mrča. I da, idem na radiotalase da podignem tonus lica, mogla sam stan da kupim za pare koje sam dala da mi koža bude besprekorna. Volela bih da mogu da sredim i ovu duboku boru na vratu koja se vrlo jasno vidi i koju imam oduvek, ali ne ide, jer bih morala pod nož, a to baš neću - piše u jednom od komentara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online