Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 12.04.2017.
09:51
Vestionline, dailymail.co.uk A

Milijarder ponudio glumici milione za seks, a ovako je reagovao njen muž

Australijski kockar Robert Kiprijani, kome je zbog prevare sa osiguranjima zabranjen pristup kazinima širom sveta, optužio je kanadskog milijardera Derila Kaca da je njegovoj supruzi ponudio skoro dva miliona australijskih dolara za godinu dana seksa.

instagram.com/greicesanto/
Nepristojna ponuda za australijsku glumicu Grejs Santo

U tužbi podnetoj sudu u Njujorku, Kiprijani tvrdi da je oženjeni vlasnik hokejaškog kluba Deril Kac ponudio njegovoj supruzi, brazilskoj glumici Grejs Santo, 20.000 američkih dolara za seks, pri čemu je bliske susrete predvideo šest puta mesečno, što znači da bi za godinu dana “zaradila” 1,44 miliona američkih dolara.

Grejs Santo, koja glumi u američkoj komediji “Devica Džejn”, prijavila je slučaj policiji u novembru 2015, tvrdeći da je odbila ponudu, piše "Blic".

Njena izjava policiji sada je sastavi deo Kiprijanijeve tužbe protiv Glena Bantinga, Kacovog predstavnika za odnose sa javnošću, koga optužuje da mu je nepopravljivo narušio ugled kada je uništio njegovu priču, koju je dao listu “Njujork post.

U članku je navodno bilo reči o izjavi koju je Santo dala policiji.

Banting nije potvrdio vest o tužbi, dok je advokat Derila Kaca - koji je oženjen i ima dvoje dece tinejdžerskog uzrasta - rekao da su Kiprijanijeve optužbe “lažne, zlonamerne i potpuno neosnovane".

Kiprijani tvrdi da je Kac, čije se bogatstvo procenjuje na 3,5 milijardi dolara i koji je vlasnik hokejaškog tima “Edmonton ojlers”, više puta pokušavao da se približi njegovoj supruzi u mesecima posle prve ponude na Havajima.

Tužba sadrži izjavu na 12 strana koju je Santo dala policiji na Havajima.

Ona je tada navela da je bila smeštena u hotelu “Four Seasons Resort Hualalai” i da je radila snimanje za magazin “Viva glam” kada je upoznala Kaca i njegovog rođaka Majkla Gelmona.

- U narednih nekoliko dana i Kac i Gelmon su govorili da će ubrzati moju karijeru - navela je Santo u prijavi policiji, dodavši da su spominjali Kacove silne veze. Ona je rekla da ju je Kac pozvao u hotelski apartman, gde joj je obećao da će joj pribaviti veliku ulogu u filmu, ali da joj je potom rekao da će joj dati novac.

- Govorim o milionima - rekao je Kac, a zatim dodao:

- Ovo će pomoći tvojoj porodici i tebi i rešiti vas muka.

Santo ga je upitala šta mora da uradi za uzvrat, a on je navodno odgovorio:

- Tražim društvo i seks.

Glumica je bila šokirana i napustila je apartman, zajedno sa Gelmonom, koji joj se izvinjavao.

Glumica tvrdi da je Kac iz Los Anđelesa privatnim avionom došao u London da je ponovo vidi i da joj je poslao 20.000 dolara.

Ona je ispričala policiji da je tada još verovala da će sastanak obezbediti ulogu u filmu i na televiziji.

 

A post shared by Greice Santo (@greicesanto) on Mar 13, 2017 at 3:53pm PDT

Sastanak je počeo tako što joj je “Deril obećavao da će joj pomoći u karijeri, ali pola sata kasnije zatražio je seks za novac”, na šta mu je ona rekla da “nije prostitutka”.

Kirpijaniju je zabranjen pristup kazinima širom sveta nakon što je priznao krivicu za prevaru sa osiguranjima 2006. godine. On je takođe bio glavni informant u istrazi o organizaciji za trgovinu kokainom, za koju policija tvrdi da se njome upravljalo iz kazina “Star” u Sidneju, kao i iz drugih kazina u Las Vegasu.

Kacov advokat Denis Rouč tvrdi da je Kiprijani osuđivani prevarant, koji više od godinu dana ugrožava Kaca i njegovu porodicu.

- Optužbe iznete u tužbi protiv gospodina Bantinga i njegove kompanije i tvrdnje iznete u dokumentu o gospodinu Kacu su neistinite, zlonamerne i potpuno bez osnova. Štaviše, jasno je ko dan da je takozvana tužba zamišljena samo kao mamac za medije u okviru Kiprijanijevih nastojanja da uznemirava, sramoti i možda ucenjuje gospodina Kaca, kao što je već činio s drugim poznatim pojedincima - rekao je Rouč.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online