Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 09.12.2016.
17:22
alo.rs, Vestionline A

Indira Radić: Ksenija Pajčin je predosetila da će umreti

Folk pevačica Indira Radić rešila je da prvi put nakon šest godina, koliko je prošlo od smrti njene koleginice Ksenije Pajčin, javno progovori o svemu što se dešavalo u njenom životu pred samu smrt.

Facebook/KsenijaPajcininmemoriam
Ksenija Pajčin

Indira otkriva šta je Kseniju tištilo, kao i kako se osećala u vezi sa manekenom Filipom Kapisodom, koji joj je oduzeo život.

- Predosetila je svoju sudbinu. Imala je priliku da ode od Filipa i da zasnuje porodicu, ali joj se nije dalo. Vratila se na vrata svoje sudbine.

- Ksenija i ja smo se čule tri dana pre nego što će se to desiti. Ona me je zvala, ležala je u krevetu i rekla: "Nešto mi nije dobro, stvarno se osećam loše. Ovaj (Filip) me opet smara, hoće da se pomirimo, ne znam više šta da radim" - započinje priču Indira, koja se trudila da pokojnoj pevačici daje majčinske savete.

- Rekla sam joj: "Moraš da odlučiš sama šta hoćeš. Ti zaslužuješ da imaš porodicu, decu i čoveka koji te zaslužuje". A ona mi kaže: "Ja to sa Filipom ne mogu da ostvarim. On je mlađi od mene". U njenom životu je u tom momentu postojao još jedan muškarac, koji je je bio zainteresovan za nju.

Dečko je bio vrlo obrazovan i fin i želeo je sa njom zajednički život. Međutim, ona se nalazila između dve vatre. Nije znala s kim da bude. Taj dečko je bio ozbiljan, obrazovan, imao je svoj biznis, bio je prava prilika - otkriva Indira za "Alo!" i dodaje:

- Mora da se pazi s kim se ulazi u vezu. Takve kobne stvari se dese u trenutku. Varnice koje sevnu u trenutku, taj bes, to ludilo. To je pomračenje svesti. I ako imaš mogućnost u tom momentu da napraviš neko zlo, ti ćeš ga u tom momentu napraviti, što nikako nije dobro. Eto, to se desilo sa njima u trenutku kada su se našli u njenom stanu. Verovatno su prethodile neke rasprave, svađe. Možda je ona njemu rekla - ja više sa tobom neću, kraj, a on to nije mogao da podnese. Mi ne možemo da znamo šta se tačno desilo, ali svaka žena treba da pazi s kim ulazi u vezu, ali i kako je raskida - kaže Indira Radić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 11.12.2016. 21:30
Ksenija Pajčin je bila najljepša pjevačica svojevremeno na srpskoj estradi! Počela je kao igračica...denserka...potom pjevačica....smješila joj se i karijera ali počela je da radi estetske peracije...da u neku ruku nagrđuje svoju prirodnu ljepotu. Poznatost joj je udarila u glavu...našla se u raskoraku.... Ušla je u tu vezu sa mnogo mlađim momkom....generacijski raskorak je bio neminovan....nije znala gdje će...šta će ni od života ni od karijere... Ali tuga je što je jedna veza...ljubav...okončana na tako tragičan i brutalan način ! Ugašena 2 mlada života.... 2 porodice zauvjek unesrećene......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online