Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 10.02.2016.
08:33
E. V. A

Sevaju pesnice iza scene

Mnogi misle da su glumci fini, kulturni i obrazovani, ali su i oni samo ljudi od krvi i mesa, pa i njima dođe žuta minuta. Svađe među glumcima nisu retkost, a dešava se i da ukrste pesnice, pa kom opanci kom obojci. Kako pišu beogradski mediji, Sergej Trifunović, koji je poznat po svojoj prekoj naravi, navodno je nasrnuo na kolegu Voju Brajovića tokom jedne od proba za predstavu "Voz".

A. Čukić
Nezgodan tip: Sergej Trifunović

Brajović, koji se u ovom komadu okušao i kao reditelj stao je na žulj prgavom Trifunoviću i izbila je žestoka svađa. I letelo bi perje na sve strane da se nije umešao Dušan Kovačević koji je smirio obojicu.

Nije ovo prvi put da dođe do incidenta Sergeja sa rediteljima, koji izbegavaju da ga angažuju zbog njegove preke naravi. Ume Trifunović i da podigne pesnice, pa se pre pet godina pobio sa Nemanjom Pavlovim, pobednikom rijaliti šou-programa Srvajver. Kako su tada pisali mediji, tuča u kafiću čiji je vlasnik Nemanja izbila je zbog devojke, a deblji kraj je izvukao poznati glumac.

O tuči između Ivana Bekjareva i Tanasija Uzunovića pre pet godina u Narodnom pozorištu u Beogradu i dalje se šapuće. Njih dvojica su godinama u lošim odnosima, a kap koja je prelila čašu dogodila se na prijemu. Krv je proključala i njih dvojica su se pobili naočigled gostiju, intervenisala je policija, a čitav slučaj završio je na sudu.

U vreme opšte besparice svi su nervozni, pa je dovoljna varnica da zapali sukob. Zbog para, odnosno neiplaćenih honorara glumac Milorad Kapor napao je glumca i producenta Ivana Cerovića, koji je protiv njega podneo krivičnu prijavu. Nakon predstave "Zločin i kazna" u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, Kapor je ispred garderobe Kamerne scene nasrnuo na Cerovića koji je posle ovog incidenta završio u bolnici sa "medicinskom kragnom" oko vrata.

- Bio je to apsolutno nepozorišni i anticivilizacijski čin nasilja. Kapor je bez ikakvog razloga najpre verbalno, a potom i fizički nasrnuo na mene - izjavio je Cerović, tvrdeći da ga je Kapor "nekoliko puta udario masivnom metalnom pepeljarom i pesnicom u lice, vrat i leđa" i naneo mu višestruke povrede.

Međutim, Kapor tvrdi da se incident nije dogodio bez razloga.

- Cerović je kao producent predstave "Zločin i kazna" zadužen i za nadoknadu honorara koji, u mom slučaju, nije isplaćen pet meseci. Te večeri mi je rekao da će mi novac dati po završetku predstave, ali kada sam mu se obratio rekao je da para nema, uneo u lice, opsovao me i rekao da mi neće ništa isplatiti - izjavio je Kapor, kome je tog trenutka pao mrak na oči, pa je nasrnuo na Cerovića. I ovaj slučaj završio je na sudu.

Revnosni policajac

Na Trgu srpskih boraca u Prnjavoru prošle godine igrana je predstava "Reci NE nasilju u porodici". Po scenariju obesni suprug se okomio na suprugu, čak je zgrabio i makaze da joj odseče kosu... Čitav incident primetio je policajac koji je uskočio u sukob ne sluteći da je u pitanju samo gluma.
- Stani! Gluma je! Pusti ga! Predstava je! - povikali su okupljeni ljudi, ali revnosni policajac nije odustajao, već je hteo da uhapsi glumca supruga. Na sreću, ubrzo je shvatio da je u pitanju samo gluma, a gledaoci su se valjali od smeha kada su shvatili da policajac uopšte nije deo predstave.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online