Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 02.01.2016.
09:37
Vestionline A

Najveći skandali u 2015: Ko nas je šokirao, a ko rastužio

Protekla 2015. godina bila je prilično burna za slavne ličnosti. Neke smo nažalost izgubili, bilo je mnogih venčanja, ponešto razvoda, ali i brojnih skandala. Evo onih koji su najglasnije odjeknuli planetom.

Reuters
Ubedljivo najjači skandal godine: Priznanje Čarlija Šina da je HIV pozitivan. Znamo koliko je poročno živeo, u svakom pogledu, ali ko bi očekivao tako nešto?

1. Za skandal godine pobrinuo se "nevaljali dečko" Holivuda Čarli Šin. Iako je poznat po  "gresima" i skandalima, Šin je ipak uspeo da šokira javnost priznanjem da je HIV pozitivan. Da ne bi otkrili to pre nego što on odluči, Šin je ucenjivačima navodno platio 10 miliona dolara tokom poslednjih nekoliko godina.

Skandali su se ređali i posle priznanja, jer se javio prilično velik broj onih koji tvrde da im je Šin krio informaciju o svom zdravstvenom stanju, a upražnjavao je seks sa njima. Jedna od njih je i Šinova bivša verenica, koja je istakla da ju je naterao na pobačaj, pretio joj i tukao je.

2. Glavnu ulogu u drugom najpraćenijem skandalu godine poneo je Lamar Odom, bivša košarkaška zvezda i suprug Kloe Kardašijan, koji je jedva ostao živ pošto je u jednom bordelu preterao s kombinacijom alkohola i tableta za potenciju. Navodno je tokom 4 dana orgijanja, podmazanog alkoholom i drogom, spiskao 75.000 dolara. Danima je bio u komi, a uz bolesničku postelju je dežurala upravo Kloe, iako je njihov razvod bio skoro realizovan. 

Reuters
Bahanalisao 4 dana, jedva živu glavu izvukao, ali se bar žena Kloe nije razvela od njega: Lamar Odom

Na kraju je poznata Kardašijanka povukla zahtev za razvod, a Lamar se i dalje nalazi u klinici za rehabilitaciju. Hoda uz pomoć pomagala i ima problema s govorom, tako da doktori očekuju da će oporavak trajati mesecima. 

3. Tužna sudbina ćerke Vitni Hjuston, nesrećne mlade Bobi Kristine, šokirala je javnost na početku godine. Krajem januara, Bobi Kristina je pronađena bez svesti u kadi u svom stanu. Preminula je u julu, pošto je mesecima bila u komi. Sumnjalo se da je umrla od posledica prekomernog uzimanja narkotika.

en.wikipedia.org
Bobi Kristina sa mamom Vitni (Foto: Arhiva)

Poslednje informacije govore da je za njenu smrt kriv njen dečko Nik Gordon, koji joj je navodno ubrizgao smrtonosni koktel lekova, a zatim je u besvesnom stanju položio u kadu punu vode.

4. Džastin Biber se potrudio da bude u centru pažnje svojim golišavim fotkama, ali nije to šokiralo svet. Javnost je zapanjilo kada se oglasio otac ove tinejdž zvezde.

- Čime hraniš tu stvar? Ponosni tata - napisao je on na temu sinovljeve "muškosti", a sin ga je branio tvrdeći da je to tipična izjava jednog oca.

5. I ove godine je bilo slavnih razvoda, ali je najglasnije ipak odjeknuo razlaz Dženifer Garner i Bena Afleka.

Tanjug/AP
Njihov razvod je najviše iznenadio: Dženifer Garner i Ben Aflek

Posle 10 godina braka, par se u junu razveo, navodno zbog Benove afere s dadiljom njihovo troje dece.

Koje još ljubavi su "pukle" pročitajte OVDE. Nikad nije dosadno u Holivudu...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online