Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 25.09.2015.
00:10
S. Đurić - Vesti A

Nevesta kao praunuka

Sve brojniji parovi sa velikom razlikom u godinama suočavaju se sa osudom javnosti. Međutim, njima ne smetaju niti prozivke, niti razlika u godinama. Upravo su javne ličnosti počele sa trendom što mlađe, to slađe. O svadbi Ivana Kraska sa mladom Natalijom Ševel bruji ceo svet. Naime, 85-godišnji ruski glumac oženio se sa svojom 60 godina mlađom studentkinjom u Sankt Peterburgu. Iako su ih mnogi kritikovali, srećni mladenci kažu da su stvoreni jedno za drugo.

youtube.com/Girls Generation
Ljubav u pesmama: Ivan i Natalija krasko

Ivan, koji ima šestoro dece i tri propala braka iza sebe, upoznao je Nataliju na fakultetu gde je predavao, a ona je bila jedna od njegovih studentkinja. Počela je da mu piše pesme, što je na njega ostavilo jak utisak.

- Njene reči su učinile da se osećam kao muškarac na način za koji sam mislio da je odavno nestao - kazao je Ivan.

Neodoljivi roker

Roni Vud priznaje da skoro svako njegovu suprugu Sali pita da li mu je ćerka.
- Više se niti osvrćem na komentare o razlici u našim godinama. Koliko sam srećan vidi i moja bivša supruga Džo koja mi je nedavno rekla da smo Sali i ja očigledno suđeni jedno drugome. To očigledno nešto znači i njene reči imaju smisla - rekao je 68-godišnji muzičar. Legendarni član Rolingstonsa je pre Sali bio je u vezi sa 39 godina mlađom devojkom Nikol Sardžent, pa sa brazilskom manekenkom Ekatarinom Ivanovom zbog koje je ostavio suprugu Džo.

U intervjuu koji su dali pre ceremonije mladenci su rekli da ne mogu da provedu nijedan dan razdvojeni i da žive zajedno u glumčevom stanu u centru Moskve. Krasko je rekao da je njihova ljubav pre braka bila platonska, ali da se sada nada da će zasnovati porodicu, jer oboje žele decu.

On već ima troje unučadi. Ivan kaže da još nije upoznao porodicu svoje supruge, ali da je nju predstavio svojim sinovima. Oni su ga, kako je ispričao, odmah pitali ko će naslediti njegovu imovinu, ali Ivan tvrdi da ništa u njegovom testamentu neće biti promenjeno. Kada ga je novinar upitao kako komentariše glasine da ga Natalija koristi zarad svoje karijere, on je objasnio da je tačno da ona trenutno nema posao, ali da on neće pokušavati da joj pomogne u karijeri.

Vrtoglavica strasti

Izabranica 74-godišnjeg Roberta Kavalija švedska manekenka Sandra Nilson mlađa je od italijanskog modnog maga punih 47 godina. Kreator je u početku za nju govorio da mu je rođaka. Međutim, medije nije lako prevariti. Kavali i Sandra ovog leta uslikani su dok su se sunčali na njegovoj novoj jahti. Šuškalo se da je Roberto svojoj izabranici kupio privatno ostrvo u Švedskoj, koje je platio 2,2 miliona funti.

- Moja prijateljica Sandra je mlada, prelepa Šveđanka koja je ljubomornija od prosečne žene sa italijanskog juga. Ona je jedna fina osoba, prepuna strpljenja, tako da joj nekako uspeva da izađe na kraj sa mnom. Svestan sam toga da nije lako biti sa mnom, ali nije baš ni toliko teško. Jednostavno, od svega imam previše. Zaboravio sam da dodam da Sandra ima predivnu kosu, sjajnu poput svile, koja joj je rasuta po ramenima. Ono što je neuobičajeno za jednu Šveđanku, njena kosa je crna poput ebanovine, za zlatastim odsjajem. Njene oči odslikavaju boje Karipskog mora, a ta dva bisera oborila su me s nogu na prvi pogled. Pitate se kakvo telo ima? Počinje da mi se vrti u glavi, tako da ću se zaustaviti ovde. Isuviše je rizično. Neko bi mogao da mi je ukrade! Ja sam jednako ljubomoran baš kao i ona - napisao je u svom blogu Kavali.

Reuters
Četiri decenije mlađa devojka: Al Paćino i Lusila Sola

Al Paćino takođe voli mlađe dame, pa je tako ovaj 75-godišnji holivudski glumac četiri godine bio u vezi sa argentinskom glumicom Lusilom Sol, koja je od njega mlađa četiri decenije. Lusila je u razgovoru za britanski "Hello" tada otkrila kako im ogromna razlika u godinama ne predstavlja problem jer je Al mlad u duši.

- Njegove emocije su mlađe od njegovih godina i njegove dnevne rutine sličnije su onima 40-godišnjaka nego čoveka u 80-im godinama života. I neverovatno je seksi, to niko ne može da porekne - rekla je Lusila.

Međutim, i pored velike ljubavi u junu ove godine legendarni glumac odlučio je da ostavi Lusilu. Paćino ima troje dece, dve ćerke i jednog sina i, kako navode strani mediji, rešio je da se posveti njima u potpunosti.

Hju Hefner ima 88 godina i stariji je od supruge Kristal Haris čak 60 godina! Nekadašnja Plejboj zečica kaže da ne primećuje više od pola veka razlike među njima.

- On je vrlo romantičan i nežan. Stvarno brinemo jedno o drugom i odlično se slažemo. Ne primećujem razliku u godinama. Hef je vrlo zabavan - rekla je Kristal, koja je nakratko uoči venčanja pobegla. Zanimljivo je i da je u jednoj emisiji priznala kako se za vremešnog vlasnika "Plejboja" udala kako bi sebi osigurala budućnost i obezbedila se u životu.

Reuters
Uspešan brak: Selin Dion i Rene Andželil

Ljubav s menadžerom

Selin Dion je upoznala svog menadžera Renea Andželila kada je imala 12 godina. Od njega je mlađa 26 godina. Dok su radili zajedno, zbližili su se i kada je kanadska pevačica napunila 19 godina, počeli su da izlaze. Venčali su se 1994. godine, i posle dugogodišnje borbe sa neplodnošću, uspeli su da dobiju prvo dete Rene Čarlsa 2001. godine, a kasnije i blizance Nelsona i Edija.

Džoan Kolins će uskoro obeležiti 13-godišnjicu braka sa 32 godine mlađim Persi Gibsonom. Zvezda serije "Dinastija" kaže da joj je ovo najsrećniji brak do sada i da se više neće udavati.

- Ovo je moj peti brak, najsrećniji i poslednji! Persi je predivan, on je moja srodna duša. To ne znači da se u svemu slažemo, ali mi se u svemu razumemo - rekla je Džoan u jednom intervjuu.

Pola veka razlike

Legendarni fudbaler Real Madrida Alfredo di Stefano u 86. godini oženio se 50 godina mlađom ženom. Naime, Di Stefano je priznao da je zaljubljen u 36-godišnju Kostarikanku Đinu Gonzales, ličnu sekretaricu koja mu je pomogla da napiše autobiografiju 2010. godine.
- Ne zanima me šta moja deca misle - rekao je Di Stefano. Umro je prošle godine, samo tri dana posle 88. rođendana.

Persi i Džoan imaju nekoliko kuća širom sveta, među kojima su i one u Londonu i Los Anđelesu.
Jedan od najpoznatijih i najdugovečnijih parova Holivuda su Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas, iako ih deli 25 godina razlike. Zanimljivo je da su Majkl i Ketrin rođeni istog dana ali u razmaku od četvrt veka. Njih dvoje su već 15 godina u braku i imaju dvoje dece. Zajedno su prošli kroz razne nedaće i turbulencije u braku.

Romansa između Vudija Alena i 35 godina mlađe Sun Ji je bila skandal i ostala je zapamćena. Oni su u braku od 1997. godine. Počeli su da izlaze 1991. godine kada je Vudi Alen bio u vezi sa Miom Farou, maćehom Sun-Ji.

- Da mi je neko, kad sam bio mlad, rekao da ću se venčati sa 35 godina mlađom Koreankom, koja uz to nema veze sa šou-biznisom, rekao bih mu da je lud. Starenje ne donosi nikakav kvalitet u vezi. Nisam s godinama stekao bilo kakvu mudrost. Starenje je loša stvar i tačka. Niko ne želi da ostari jer u tome nema ničeg lepog. Van svake sumnje, život je tragičan. U njemu imate smešne oaze. Ali, na kraju dana, kada se sve završi, uvek vas sačekaju loše vesti - zaključio je Vudi.

Reuters
Pozitivan primer: Džon Bon Džovi je oženio srednjoškolsku ljubav

Ljubav iz đačke klupe

Džon Bon Džovi ima jedan od najdugovečnijih brakova na muzičkoj sceni. Oženio je svoju srednjoškolsku ljubav Doroteu Harli 1989. godine, a danas su roditelji četvoro dece, ćerke Stefani i tri sina - Džesija, Džejkoba i Romea.

- Moja supruga mi uvek kaže da će, ako ja ikada odlučim otići, i ona otići sa mnom. Volim je zbog njene skromnosti. Ona uopšte ne obraća pažnju na glamur i novac koji nas okružuje. Mogli bismo da živimo i u kutiji, njoj ne bi bilo bitno - rekao je roker za svoju suprugu.

Možda najjednostavniji savet za srećan brak dao je jednom prilikom glumac Kevin Bejkon, koji je četvrt veka u braku sa Kirom Sedžvik.

- Neka vam svađe budu čiste i jasne, a seks prljav - rekao je on.

Problem s ocem

Žena koja odabere znatno starijeg partnera, obično ima problematičan odnos sa ocem, smatraju psiholozi. Prema nekim istraživanjima, smatra se da je poželjno da razlika između bračnih partnera ne bude veća od 10 godina, dok neka druga pokazuju da je ta razlika prihvatljiva i do 16 godina. Po nekima je optimalna razlika između partnera imeđu tri i pet godina. Stavovi su različiti i zavise od socijalnog i kulturnog miljea. Često se dešava da ako je razlika u godinama između roditelja veća od 10 godina i sama njihova deca grade partnerske odnose sa starijim partnerima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online