Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 11.08.2015.
21:16
S. Đurić - Vesti A

Fatalne dadilje i muževi diktatori

Brak je avantura, nešto poput odlaska u rat. Ne može muškarac da vara ženu onoliko ona može da se pravi da mu je verna. Savršen brak bi podrazumevao slepu ženu i gluvog muškarca... U svim ovim citata ima dosta istine. A da ljubavne postelje često postaju bojna polja najbolji dokaz su holivudski brakovi čiji su raspadi najčešće praćeni skandalima.

Reuters
Glumica Riz Viterspun je bila u braku 7 godina sa kolegom Rajanom Filipijem dok je nije prevario

Još od tridesetih godina prošlog veka bilo je jasno da brakovi u fabrici snova imaju kratak rok trajanja. Lako se sklapaju, a još lakše razvode. Najčešći razlog za razvod su prevare.

Glumica Riz Viterspun bila je u braku sedam godina sa kolegom Rajanom Filipijem, sa kojim ima dvoje dece. Iako su američki tabloidi već od početka taj brak osudili na propast, ipak je kap koja je prelila čašu bila Filipijeva vanbračna veza sa koleginicom Ebi Korniš.

Glumica je zarađivala 20 miliona dolara po ulozi, a sa suprugom nije potpisala predbračni ugovor, jer je slepo verovala u njegovu ljubav. Ne samo da je doživela duševni bol zbog preljube, već je morala da mu da deo svoje imovine nakon razvoda.

- Više se ne osećam loše zbog razvoda, ili nekog raskida veze, ili bilo čega drugog. U početku mi je bilo veoma teško, i bila sam na korak od odluke da posetim nekog psihijatra. Ali, shvatila sam da je to sve deo životnog puta koji svi moramo da prođemo. I dalje u veoma, veoma teškim trenucima, moram priznati da uhvatim sebe kako guglam svoje ime. Nikad u tim trenucima ne uspem da pronađem neke lepe tekstove o sebi, već su uglavnom vezani za moje loše bračno iskustvo, što mi ipak ne pomaže mnogo - izjavila je Riz pre nekoliko godina za američke medije.

Vreme leči sve

I brak jednog od najlepših parova devedesetih godina Kim Besindžer i Aleka Boldvina nije potrajao.

youtube.com/extratv
Bivša žena ga je nazvala tiraninom: Alek Boldvin

Holivudska lepotica je bivšeg muža nazvala tiraninom, zvala ga je Sadam Husein, dok je on za nju govorio da je crna udovica, emocionalno nestabilna. Ipak, Boldvin je priznao da je bio izgubljen punih šest godina.

- Bio je to veoma bolan period za mene, jer sam mislio da ona nije sposobna za takvo nešto. Taj period mog života je zamagljen. Osećao sam se kao da stojim na rubu provalije - izjavio je Boldvin za "Gardijan".

Optužbe za trovanje

Kako su mediji navodili, horor razvod imali su Lajza Mineli i Dejvid Gest. Naime, Dejvid je Lajzu optužio da mu je namerno pre braka prećutala svoje kožne bolesti kako bi mu ih namerno prenela. A ona je njega optuživala da je konstantno truje. Međusobno zlostavljanje se podrazumevalo.

Nakon toga su vodili tešku borbu za starateljstvo na jedinom ćerkom, Ajrlend. Borba je postala najžešća 2007. godine, kada je Alek nazvao kćerku i ostavio joj poruku na sekretarici koja glasi: "Nevaspitana, nepromišljena svinjo." Zbog svega toga išao je na terapiju lečenja besa.

- Ne samo da sam potrošio ogromnu svotu novca, nego ništa nisam ni postigao. Išao sam na sud iznova i iznova, ali nisu mi ništa priznavali - kaže Boldvin, koji je 2008. godine izdao knjigu "A Promise to Ourselves: Journedž Through Fatherhood and Divorce", u kojoj je opisao svoju brakorazvodnu bitku. - Najgrublja stvar koju mogu da kažem jeste da sam bio oženjen za nekoga ko je sve smatrao zlostavljanjem.

Da vreme leči sve, govori Alekova nedavna izjava:

- Kim je jedna od najlepših žena koja je ikad hodala planetom, što čak ni naš razvod ne može da poništi!

Slavni muzičar Pol Makartni i manekenka Heder Mils razveli su se posle četiri godine braka. Heder je optužila zvezdu Bitlsa da je nasilan i da ju je psihički maltretirao. Ipak, u završnom obrazloženju presude sudija je rekao da je zaključio da su njene izjave netačne. Tražila je 250 miliona funti za duševni bol, a dobila je svega 48,7! U međuvremenu, zbog epiteta sponzoruše, Heder je za kratko vreme postala najomraženija žena Velike Britanije.

Džek u panici

youtube.com/TMZ
Mlađani Ešton Kučer je prevario svoju gospođu (Demi Mur) sa uzvesnom Sarom nakon čega je Demi završila u bolnici

Kao jedan od najidealnijih brakova u Holivudu važio je brak Demi Mur i Eštona Kučera. I baš kad je sve izgledalo idilično i kao iz bajke, holivudski lepotan je imao aferu sa izvesnom Sarom. Demi je skrhana rastankom završila u bolnici. Njen oporavak trajao je dugo, a još duže pristanak na razvod.

Skot Istvud, sin Klinta Istvuda, šokirao je javnost priznanjem da je Sara Leal bila njegova devojka u vreme kada je u javnost procurila Eštonova afera sa njom. Kučer je prevario Demi Mur sa Sarom na njihovu šestu godišnjicu braka u hotelu u San Dijegu. Slavni glumac nikada nije komentarisao navode o prevari, ali se zato oglasila Sara koja je upozorila Milu, sadašnju Eštonovu suprugu, da bude oprezna jer onaj ko jednom prevari uvek će varati.

- Ešton je spavao sa mojom tadašnjom devojkom. Zbog nje su se razveli - izjavio je glumac i dodao kako ga preljuba njegove tadašnje devojke uopšte nije uznemirila, te da bi rado upoznao slavnog glumca.

Melani se isplatio razvod

Posle razvoda od Antonija Banderasa, posle 19-godišnjeg braka, Melani Grifit otišla je u podstanare. Kako javljaju američki mediji, glumica je iznajmila vilu u holivudskim brdima, za koju mesečno izdvaja 50.000 dolara. Kuća je urađena u mediteranskom stilu, ima četiri spavaće sobe, ogroman bazen, košarkaški teren i veliki kućni bioskop. Inače, ovo je bio njen četvrti brak.

U nekim slučajevima nije dobro imati dadilju, koje su bile uzrok svađa i razvoda nekih holivudskih parova. Itan Houk i Uma Turman su se razveli zbog dadilje nakon pet godina braka. Nakon razvoda, Itan je oženio dadilju Rajan, sa kojom danas ima dve ćerke. Zbog dadilje su se razveli i Gven Stefani i Gevin Rozdejl, Dženifer Garner i Ben Aflek, Arnold Švarceneger i Marija Šrajver, Džad Lou i Sijena Miler.

Glumac Džek Nikolson važi za pravog srcelomca i nekog kroz čiji je krevet prodefilovala prava armija lepotica. Upravo prevara je bila razlog razlaza sa Anđelikom Hjuston.

- Bio je u centru pažnje, naravno žena, ali i muškaraca. Oni su čak bili gori od žena, nasrtali su na njega poput kakvih šiparica vičući "Džek! Džek! Džek" - žalila se poznata glumica.
Anđelika je u intervjuu američkoj TV mreži CBS rekla da je Džeka upoznala 1973. godine na zabavi u njegovoj kući u Los Anđelesu.

- To je bila ljubav na prvi pogled - istakla je Anđelika, koja se od Džeka razvela 1989. godine, kada je dobio dete sa drugom glumicom.

- Iznenada je bio odsutan iz mog života, koliko je pre toga bio prisutan. To je za mene bilo vrlo teško.

Sada je čuveni oskarovac u velikom strahu da će smrt dočekati sam, jer i dalje nije uspeo da pronađe ljubav svog života.
- Najveći strah mu je da će umreti sam. U više navrata je isticao kako zbog reputacije ženskaroša više ne može da pridobije poverenje dama u njegovom okruženju - rekao je izvor blizak glumcu.

Glumca čak prati i nadimak Džek skakač, zbog učestalog menjanja devojaka.
- Svestan je i sam da više nije mlad kao nekada, a porodica daje sve od sebe da mu olakša život. On će se verovatno preseliti u neki manji dom, kako bi mu bilo lakše da se snađe u svakodnevnim obavezama - dodao je taj izvor.
Bračni skandali i dalje nastavljaju da tresu Holivud...

Svi varaju

Kameron Dijaz u jednom intervjuu je izjavila kako ona nikada ne bi oprostila prevaru, a na pitanje koja je najbolja osveta u tom slučaju, kratko je odgovorila.

- Produžite dalje, pustite to - rekla je.
Kameron kaže i da nikada nije želela da snima filmove o muškarcima koji varaju svoje žene, ali je osetila potrebu da to ipak učini, jer se prevara dogodila brojnim njenim prijateljima.
- Svi su bili prevareni, svi će biti prevareni. To ne mogu da popravim. Nikome ne sudim, i ne znam kako da rešim taj problem - rekla je glumica.

Druga strana medalje: Supruga kao najbolji drug

Ima holivudskih brakova koji su odoleli svim izazovima. U intervjuu za "Reader's Digest", Džef Bridžis opisao je prvi susret sa sadašnjom ženom Suzan Geston, koji se desio na snimanju filma "Rančo Deluxe", na kojem je Suzan radila kao kelnerica.

- Trebalo mi je ceo dan da skupim hrabrost i da je pitam da izađemo. Međutim, tada me je odbila - priznao je Bridžis.

Ipak, Suzan je kasnije pristala da izađe na sastanak, njihova veza je uspela i već 35 godina su u braku.
- Imao sam umirujući osećaj kao da sam kod kuće, tamo gde pripadam - rekao je poznati glumac.

Hju Džekman kaže da zbog dogovora sa suprugom od porodice nikad nije odvojen više od dve nedelje, a smatra da je komunikacija temelj uspešnog braka. Džekman i Debora Li Ferns jedan su od najdugovečnijih holivudskih parova, a u braku su 20 godina. U jendom intervjuu glumac je otkrio koja je tajna njegovog braka s Deborom. Ono što je za njega najvažnije je to što mu je supruga najbolji prijatelj.

- Od prvog dana smo najbolji prijatelji. Smejali smo se i pričali i shvatili da smo se povezali - rekao je Hju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online