Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 05.05.2015.
11:05
Vestionline A

Megdan zadnjica na crvenom tepihu

Stiglo je i to dugo očekivano veče, kada se holivudske zvezde oblače u neobične i ekstravagantne haljine i ponosno šetaju crvenim tepihom u Metropoliten muzeju umetnosti. Met Gala, događaj koji svake godine izrodi nekoliko modnih hitova, ni ovog puta nije razočarao. Čuvena trojka zadnjica - Kim Kardašijan, Dženifer Lopez i Bijonse - kao po dogovoru - prošetale su potpuno gole guze.

Reuters
Prvi put bez steznika: Kim Kardašijan

Od Kim Kardašijan smo svašta očekivali, ali je uspela da sve iznenadi najhrabrijim modnim odabirom do sada. Starleta je došla na zabavu koju priređuje prijateljica njenog supruga, Ana Vintur, u potpuno providnoj beloj haljini koju potpisuje Roberto Kavali. Pokriveni su samo najintimniji delovi, a zadnjica je u potpunosti "na izvol'te".

Zanimljovo je da Kim ovog puta ispod haljine nije imala steznik, što se jasno vidi na fotografijama, a što je prava retkost za ovu rijaliti zvezdu. Zapravo, jasno se vidi da uopšte ne nosi veš, pa beli delovi nisu uspeli da pokriju one delove guze koje ne bi baš trebalo da šeta. Tako da je ipak pokazala malo previše.

Reuters
Još se takmiči sa mlađim guzama: Dženifer Lopez

Dženifer Lopez odlučila se za Versaće elegantnu haljinu, ali zbog rupa koje otkrivaju telo mnogi su se našalili kako je šnajderu očigledno ponestalo materijala dok joj je šio toaletu. Ni ona nije nosila veš ispod haljine, ali uspela je da uradi nešto zaista neverovatno - iako je pokazala golu zadnjicu (a to je najpoznatija zadnjica na svetu) na sebi je imala nešto što je skrenulo još više pažnje!

Dijamantski prsten! Budući da se već dugo šuška o tome kako se verila sa dečkom Kasperom Smartom (28), ogroman prsten na njenoj ruci (koji se slaže uz haljinu) je dodatno podstakao te glasine.

Reuters
Izdominirala među guzama: Bijonse

Najveća zvezda među njima - Bijonse, bila je najhrabrija, a kritičari kažu da je ovo njeno izdanje najseksepilnije do sada. Lepotica se pojavila gotovo potpuno naga, u providnoj haljini koja skoro da ništa nije pokrila. Njena tolaeta je iz modne kuće Živanši, a Bijonse je više nego rado pozirala u svim mogućim pozama pokazujući da nema šta da krije. Čak ni Džej Zi nije mogao da prestane da je gleda!

Na svim listama najbolje obučenih na ovogodišnjem gala balu Bijonse je na prvom mestu, i to zato što je uspela da pokaže gotovo sve, a da pritom ne izgleda vuklgarno niti preterano. Naravno, i ona je gaćice zaboravila kod kuće.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online