Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 01.11.2014.
01:29
alo.rs A

Kuguarka: Neda ima 40 godina mlađeg dečka!

Neda Ukraden (64) još jednom je dokazala da ljubav godine ne broji niti gleda u krštenicu. Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, pevačica je nekoliko meseci u strasnoj vezi sa 40 godina mlađim muškarcem. Upućeni u Nedin ljubavni život tvrde da nikada nije bila srećnija i zadovoljnija, te da je upravo nova ljubav bila glavni motiv da se pevačica znatno podmladi.

Sve je to zbog haltera: Od kada je imitirala Bijonse, Nedi prilaze znatno mlađi muškarci
 

- Otkako se pojavila u halterima na televiziji, Nedi se udvaraju znatno mlađi muškarci. Međutim, malo ko zna da je jedan, i to četrdeset godina mlađi, već osvojio. Neda se sa njim viđa kad god ima slobodnog vremena i po njoj se vidi da joj prija ova veza. Stalno je nasmejana i raspoložena. Godine im ne predstavljaju nikakav problem niti to spominju. Za sada se viđaju u stanu i trude se da sakriju vezu za koju znaju gotovo svi njihovi prijatelji - govori dobro obavešten izvor.

Neda oduševila sve imitacijom „Ramštajna“

Ove nedelju u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” gledaoci će imati priliku da vide Nedu Ukraden u ulozi pevača grupe “Ramštajn” Tila Lindemana. Gospođa o kojoj priča ceo svet, ponovo će sve iznenaditi svojom transformacijom i energijom. Niko je nije prepoznao posle maskiranja, a njena pojava na bini izazvala je pravo oduševljenje svih u studiju.

Ono što je takođe nesporno jeste da se Neda u poslednje vreme vidno podmladila, a imitacijom Bijonse u šou programu TLZP pokazala je da po izgledu i građi može da parira mnogo mlađim ženama. Pevačicin seksepil uočili su mnogi muškarci koji su znatno mlađi od nje, ali Neda za sada ne vidi dalje od svoje “piletine”. Četiri decenije razlike očigledno za nju ne predstavlja nikakvu prepreku.

Kako bi proverili ove navode, novinari su pozvali pevačicu koja nije bila iznenađena našim pitanjem.

- Moji vršnjaci okupirani su devojkama od 20 godina, pa meni preostaju samo mlađi muškarci. Uvek ističem da je važno da je čovek mlad duhom, a krštenica nije bitna. Prija mi to što se za mene interesuju dosta mlađi muškarci od mene - rekla je Neda za “Alo!”.

Sudeći po Nedinom ljubavnom izboru, biće da se pevačica pridržava stare narodne: “Piletina se za prste lepi”.

POVEZANE VESTI

Subota 01.11.2014. 09:21
Izgubila kompas.
Subota 01.11.2014. 20:54
Ако је ово заиста тачно.....да Неда са 64 је у вези са неким дечком од 24....онда она за мене дефинитивно није нормална, али ..........Д-Е-Ф-И-Н-И-Т-И-В-Н-О!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online