Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 09.07.2014.
09:15
E. V. A

Sveti Stefan blokiran zbog Noleta

Iako domaća i svetska javnost već mesecima bruji o venčanju Novaka Đokovića (27) i njegove dve godine starije verenice Jelene Ristić, poslednjih dana mediji su u potpunoj histeriji. Takmiče se ko će objaviti više detalja o dvodnevnoj svadbi popularnog para ne mareći da li su te informacije uopšte tačne ili ne. Važno je samo da se piše, jer Nole kao najbolji teniser sveta i Jelena su danas najvreliji par na planeti. Mnogi fotoreporteri pohrlili su na Crnogorsko primorje kako bi saznali bar nešto od onoga što će se događati na Svetom Stefanu danas i sutra.

Potpuna histerija zbog venčanja Novaka Đokovića
 


Ali, to neće biti lako. Sveti Stefan je praktično blokiran, a nadgledaće se ne samo sa zemlje i iz vazduha, već će i čamci patrolirati kako bi se sprečili eventualni uljezi s mora. U želji da sačuva privatnost, porodica Đoković je angažovala brojno obezbeđenje, a pripomažu i crnogorski policajci. Kompletno osoblje - od šofera, sobarica i kelnera do kuvara potpisalo je poseban ugovor u kome jasno piše da je svako davanje informacija strogo zabranjeno. Osim toga, nikome od osoblja i gostiju nije dozvoljeno korišćenje mobilnih telefona, kako neka fotka slučajno ne bi završila na društvenim mrežama. Razlog za ovakve neviđene mere obezbeđenja, bar kada je venčanje u pitanju, nije paranoja Đokovića, već činjenica da je Novak pravo na slike i detalje sa svadbe za 500.000 evra prodao britanskom časopisu "Helo", koji ima svoja izdanja u 24 zemlje sveta, pa i u Srbiji. Ugovor jasno precizira da ukoliko se bilo kakva slika pojavi u javnosti, pa i na društvenim mrežama pre izlaska časopisa, dogovor propada, a Nole ostaje bez novca koji će biti uplaćen u njegov humanitarni fond.

Pevači ćute

Za sebe i svoje goste Novak je zakupio svih 50 apartmana na Svetom Stefanu, a prvu bračnu noć mladi par provešće u vili 118 u kojoj noćenje košta 3.500 evra. Kako pišu beogradski mediji, izvesno je da će goste zabavljati Miroslav Ilić i Dejana Đekić, Milica Todorović i Miša Mijatović sa svojim orkestrom. Pevači su već u hotelu.


Ali, kako je nemoguće sakriti baš sve, neki detalji ipak su se pojavili u javnosti. Kako pišu beogradski mediji, Novak i Jelena venčaće se najverovatnije u manastiru Praskavica iznad Miločera, i to 12. jula na Petrovdan kada se završava petrovski post. Sam čin crkvenog venčanja obaviće verovatno mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, što i ne čudi s obzirom na to da je Nole poznat kao veliki dobrotvor koji već godinama pomaže crkve na Kosovu, u Srbiji i Crnoj Gori. U sastavu manastira su četiri crkve, a samo venčanje u krugu najbližih biće u crkvi Svetog Nikole koja je stara 600 godina.

Devet godina ljubavi

Ljubavna romansa Novaka i Jelene započela je pre skoro devet godina. On mlad, ambiciozan teniser sa jasnom vizijom i željom da bude najbolji na svetu i ona, devojka rođena i odrasla u centru Beograda, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Dok je ona studirala na univerzitetu u Milanu, Nole je nizao sportske uspehe osvajajući turnir za turnirom. Slava i novac ga nisu poneli, pa je ostao sa Jelenom, koja je bila uz njega kad niko nije ni slutio da će postati to što je danas - dvostruki pobednik Vimbldona i najbolji teniser sveta. Par se verio krajem septembra u Francuskoj, a početkom godine Jelena je ostala u drugom stanju, pa će za tri meseca postati i roditelji.


Što se tiče svadbe, koja će trajati dva dana, mediji bruje da će biti glamurozna, pa neće izostati detalji kao što su zlatne stolice, maslinove grančice, obilje prvoklasne hrane i pića, baldahini na Kraljičinoj plaži (gde će ih venčati matičar) i šatori koji će goste štititi od radoznalih očiju i obezbediti privatnost mladencima. Nole i Jelena do Svetog Stefana doći će jahtom iz Tivta gde je u marini Porte Negro usidrena luksuzna jahta Dijana koja pripada porodici Đoković. Ipak, svadbi poznatog para najviše se raduju meštani okolnih mesta i nadaju se da će dolazak gostiju iz inostranstva ponovo pokrenuti turizam na Svetom Stefanu, nekada najpopularnijem odmaralištu za bogate koje već godinama kuburi sa turistima.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.07.2014. 11:23
ЗВЕЗДА НАША СРБСКА ДАР БОЖИЈИ ЖИВЉЕТИ И ДОЖИВЉЕТИ + НОВАКА ЂОКОВИЋА + ДА БРАК БУДЕ ДУГОТРАЈАН И ДА СЕ УМНОЖИ ГЕН ДА НАШЕ ИДУЋЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ИСТО ИМАДНУ ЧАС + ИМАТИ КРАЉА СПОРТА И ЧИСТУ СРБСКУ ЛИЧНОСТ И ИДОЛА + ДОБРОТВОРЦА + ЂОКОВИЋА +
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online