Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 31.03.2014.
19:07
opera17.rs A

Stanija: Ja nisam starleta, sama sebe finansiram

Starleta Stanija Dobrojević izjavila je da su joj to ''zanimanje'' nametnuli mediji, i da joj ne prija kada je nazivaju ''starletom''.

Sama sebe finansiram: Stanija Dobrojević
 

''Kada su me na početku pitali da li bi mi smetalo da me umesto fotomodelom oslovljavaju kao starletu pomislila sam da u tome nema ništa loše. Kim Kardašijan je američka starleta, zarađuje novac od slikanja, poziranja, pojavljivanja i svog rijaliti programa, i ne mogu da kažem da bi mi bila uvreda da budem srpski pandan takvoj osobi. Međutim, sada se to zaista mnogo promenilo i ne dopada mi se da me zovu starletom'', kaže Stanija u intervjuu za ''Opera-17.com''.

Pročitajte još:

* Zar je moguće: Stanija opet gola

* Da li vam ovo golica maštu?

* Zaratile najviđenije guze i grudi Srbije

''Ja sam samostalna devojka i ne mogu da kažem da sam finansijski jaka. Pre nego što sam postala poznata živela sam u Americi i radila osmočasovni posao kako bih sebi mogla da priuštim neke stvari. Kada mi se desila slava svoju pojavu sam unovčila slikanjem za časopise, učestvovanjem u rijaliti programima, pojavljivanjima u noćnim klubovima gde me plaćaju između 300 i 1000 evra. Nedavno sam za nekoliko sati snimanja reklame uzela lepu sumu, pojavila sam se na Sajmu venčanja i sav novac koji sam godinama zarađivala sam uložila u neke stvari koje bi svaki građanin koji prosečno zarađuje mogao sebi da obezbedi'', kaže Dobrojevićeva.

Iako je u poslednje dve godine jedna od najtabloidnijih ličnosti u našoj zemlji, što pokazuju brojke na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter, gde je prati više od 175.000, odnosno 45.000 ljudi, te mnogi misle da je neko "finansira", ona kaže da su to sve obične laži i izmišljotine.

''I da objasnim jednom za svagda, starlete su devojke koje se samo slikaju i poziraju a nemaju konkretno zanimanje i posao. Samim tim što imam svoj posao, zaradu ne mogu biti starleta. Za mene je eksponiranje u medijima i slikanje hobi... Ja čak i kad sam najviše radila i zarađivala lepe sume nisam sebi mogla da priuštim 'Chanel' torbu i tako skupe stvari, a da ne pričamo o luksuznim automobilima, bundama, markiranoj garderobi i egzotičnim putovanjima na desetak dana. Zato mi ne prija što me svrstavaju u isti koš sa srpskim 'starletama' i molila bih medije da prestanu sa tim'', kaže Stanija.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Poznata guza?
Utorak 01.04.2014. 03:33
Драга госпођо, ако "старлета" није по вољи, како вам је плезир да Вас ословљавамо - Ц++ програмер, инжењер заштите на раду, максилофацијални хирург, професор квантне физике...? Можда ипак старлета боље одговара...
Utorak 01.04.2014. 09:47
jos samo da nam objasni cime se bavi, hvalila se da je zaradila grdne pare u americi, sada kaze da se nije obogatila tamo. Nije ona starleta, naravno, u srbiji taj izraz ne postoji, to se vec zove jednostvanije, a da se oblaci na buvljaku, primetili smo to odavno, neka se vrati tamo odakle je i dosla, nikom nece nedostajati ovde.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online