Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.01.2014.
14:12
S. Đurić - Vesti A

Pobedili rak, ali ne i brak

Čitali smo o njihovim velikim ljubavima, o veridbama, najavama glamuroznih svadbi sa po nekoliko stotina zvanica na egzotičnim mestima... A onda se kao grom iz vedra neba u javnosti pojavi informacija kako se neke poznate ličnosti čijoj su sreći i ljubavi mnogi mogli samo da pozavide odlučile da na zajednički život stave tačku. Preljube, pretnje, borbe za starateljsvto, razmirice oko novca, pa čak i fizički obračuni obeležili su i godinu za nama.

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas

 
Još jedan od najpopularnijih holivudskih parova odlučio je da na svoj brak stavi tačku. Posle 13 godina braka, Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas objavili su vest koja je šokirala javnost - da se rastaju. Posle tri godine teške Ketrinine borbe sa bipolarnim sindromom i Majklove borbe sa rakom, njih dvoje su se rastali. Ketrin je u aprilu ove godine drugi put zatražila stručnu pomoć od 2011. kad su se prvi put i pojavile vesti da ima bipolarni poremećaj tipa 2, što je blaži oblik mentalnog oboljenja pri kojem osoba ima nagle promene raspoloženja, koja variraju od osećanja snažne sreće ili razdražljivosti na smenu s periodima duboke depresije.
Iako žive odvojeno, Ketrin i Majkl još nisu podneli zahtev za razvod, a pre nekoliko dana mediji su objavili da su na njihovim rukama ponovo burme, što znači da ipak ima nade za njih dvoje.

- Ljubav ne možete uzeti zdravo za gotovo. Morate je štititi, hraniti i brinuti se o njoj. Kad ste mladi, o ovim stvarima ne razmišljate mnogo - izjavio je Daglas jednom prilikom u intrevjuu za "Belfast telegraf".

PRELJUBA IDEALNIH
Uprkos glasinama da su se verili Eva Longorija i Ernesto Ardueljo, koji su se upoznali tokom snimanja rijaliti programa "Spremni za ljubav", rastali su se nakon četiri meseca burne veze. Atraktivnoj "očajnoj domaćici" to nije nimalo teško palo jer je tri meseca nakon raskida viđena sa novim momkom, predsednikom Televise Pepeom Antonijem Bastonom. Rejčel Mekadams i Majkl Šin upoznali su se tokom snimanja filma "Ponoć u Parizu", pre četiri godine, ali je početkom prošle godine par raskinuo dvogodišnju vezu. Kako se mediji naveli, raskid je usledio nakon što su shvatili da imaju različite ciljeve u životu. Rejčel je htela da osnuje porodicu, dok je Šinu, koji već ima ćerku iz veze sa Kejt Bekinsejl, karijera bila važnija.

Još jedna šansa

Posle 14 godina braka, krajem avgusta 2013. godine, poznati glumački par Monika Beluči i Vinsent Kasel objavili su da se razvode, baš u trenutku kad je lepa Italijanka snimala film sa Emirom Kusturicom. Navodno, glavni razlog je azerbejdžanski biznismen Telman Ismailov, s kim su mediji doveli u vezu lepu Moniku. Međutim, Belučijeva i njen suprug Vinsent ubrzo nakon vesti da se razvode viđeni su kako zagrljeni šetaju ulicama Pariza i delovali su, bar kako slike pokazuju, zaljubljeno.

Holivudski zavodnik Džordž Kluni nikako da se skrasi. I kad se taman pomisli da je našao ženu svog života, veza pukne. Tako je bilo i sa Stejsi Kibler, sa kojom je raskinuo u julu prošle godine. Razlog raskida je, kako se šuškalo, njena želja za potomstvom. Kluni očigledno ne želi da menja pelene u ovim godinama, a Kiblerova nije dugo tugovala jer se dva-tri meseca nakon raskida u javnosti pojavila sa novim dečkom. Veza Roberta Patinsona i Kristen Stujart je često bila u krizi, ali kad se glumac prošle godine nije pojavio na rođendanskoj žurci svoje devojke, svima je bila jasno da je došao kraj. Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma "Sumrak", a prvi put su raskinuli kada je Kristen priznala da je Roberta prevarila sa režiserom filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom. Glumac je prešao preko prevare, ali je Patinson nedugo nakon rođendana viđen kako se iseljava iz njene kuće u Los Anđelesu.

Rupert Sanders je odlučio da okonča brak sa svojom dugogodišnjom partnerkom Liberti Ros. Naime, šest meseci nakon što je otkrivena njegova prevara sa Kristen Stjuart, Rosova, sa kojom Sanders ima dvoje dece, podnela je zahtev za razvod. Par je bio u braku od 2002. godine.


Miranda Ker i Orlando Blum su važili za idealan par. Međutim, njihov brak nije potrajao dugo, a glumci su istakli da će uprkos svemu ostati prijatelji, pre svega zbog sina Flina, ali i zbog velike ljubavi koju su nekada osećali jedno prema drugom.


Vest da se Ričard Gir razveo od Bondove devojke Keri Louel odjeknula je poput bombe. Krah braka je usledio posle 11 godina jer je Gir otvoreno pokušao da zavede njenu najbolju drugaricu. Klint Istvud se posle 17 godina razvodi. Klintova druga žena, 48-godišnja Dina Istvud kao razlog za razvod navodi "nepremostive razlike", a upoznali su se kad je ona, kao televizijska novinarka, tražila intervju od njega.


Istvud, koji ima 83 godine, zaštitio se od razvoda predbračnim ugovorom jer ga je prethodni brak koštao 15 miliona funti. Dina je ponovo u vezi sa Skotom Fišerom, sa kojim se zabavljala u srednjoj školi, a Klint je izjavio da više nije zaljubljen u svoju ženu.

Klint i Dina Istvud

Spomenik za žrtvu

Razvod koji je šokirao svet prošle godine je svakako krah braka Vladimira i Ljudmile Putin. Ruski predsednik i njegova supruga su izazvali pravi bum u Rusiji. Iako se godinama spekuliše da je Putin u vezi sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom, njegov rastanak od Ljudmile je izazvao pažnju čitavog sveta. Veruje se da najmoćniji čovek na svetu sa mladom Alinom ima dvoje dece. Kako su autobiografi tvrdili, Putin je više puta izjavio da onaj ko sa Ljudmilom provede tri nedelje, zaslužuje da mu se podigne spomenik, ali ni Ljudmila mu nije ostala dužna pa je rekla za bivšeg muža da je vampir.



GUST RASPORED
Turbuletntnu vezu po ko zna put su raskinuli Rijana i Kris Braun. Pevačica je nagovestila da je ponovo raskinula sa Kris Braunom u seriji žestokih poruka na društvenim mrežama od kojih jedna glasi:


"Nikad nemojte potceniti sposobnost muškarca da vas natera da se osećate krivom za njegove greške", napisala je pevačica na svom Tviter nalogu.


Strastveni i divlji par raskidao je i mirio se često, iako je Kris Braun još na uslovnoj kazni koju je dobio kad je pretukao Rijanu 2009. godine. No, slavna pevačica je objavila poruku koja potvrđuje medijske spekulacije da je par raskinuo. Par se posvađao u noći dodele Gremija jer je pevačica slala poruke svom bivšem dečku, reperu Drejku, što se Braunu nimalo nije dopalo. Rijana i Kris su napustili dodelu nagrada smrknutih lica, a onda su otišli u klub gde su sedeli na različitim stranama.
Iako se mnogo ranije nagađalo da su Luis Hamilton i Nikol Šlezinger, vozač formule 1 i pevačica, u svađi, konačno su objavili svoj razlaz 2013. godine. On je prvo izjavio da pobedu na Velikoj nagradi Mađarske posećuje bivšoj devojci i da želi da zaprosi Nikol, a onda je pet dana kasnije objavio raskid veze. Vozač mercedesa je kao razlog raskida naveo udaljenost i gust raspored zbog kojih nisu u mogućnosti da se češće viđaju. Oni su s prekidima bili zajedno pet godina.


I Madona i njen skoro tri decenije mlađi partner i plesač Brahim Zaibat stavili su krajem prošle godine tačku na svoju romansu. Kao glavni razlog raskida navode se poslovne veze ovog para. Da je tačna vest o njihovom raskidu, potvrđuju i fotografije koje je Brahim stavio na svoj Tviter profil, a na kojima je u prisnom zagrljaju sa plesačicom Ketrin Pančet iz šou-program "Ples sa zvezdama". Madonini i Brahimovi saradnici tvrde de je nemoguće da dođe do njihovog pomirenja, zato što je svetska pop ikona uverena da je njen mladi partner iskorišćava. Nekoliko meseci ranije Madona je viđena u društvu prvog muža Šona Pena, za koga je nedavno izjavila da je njena najveća ljubav u životu.

Najbolji prijatelji

Nakon 22 godine zajedničkog života, mnogo glasina i poricanja u vezi sa statusom njihovog braka, glava porodice Kardašijan, Kris Džener, i bivši olimpijac Brus Džener, u oktobru prošle godine su potvrdili da više nisu zajedno.
- Iako smo razdvojeni, uvek ćemo biti najbolji prijatelji i, kao i do sada, naša porodica biće prva na listi naših prioriteta - saopštili su tom prilikom.

Sudski sporovi, podela imovine i alimentacije su drmale i našu javnu scenu. Rastanak Severine Vučković i Milana Popovića, iako nisu bili zvanično venčani, uzburako je javnost. Drama koja je usledila posle okončanja velike ljubavi traje i danas. Nijedna strana nije štedela reči. Borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom se povalači svakodnevno po novinama, a prema poslednjim vestima, hrvatska pevačica je otkrila da njena majka Ana misli da Popović nije muškarac, ali da ona i dalje veruje u ljubav. Severina je po mnogima mnogo daleko otišla jer Milanu nije dozvolila da bude sa sinom ove godine za pravoslavni Božić.

Ništa dramatičniji nije bio razvod Bojane i Vladimira Stojkovića. Golman je tvrdio u medijima da ga je supruga varala, a manekenka je oštro demantovala tu priču. Vladimir je bez njenog znanja krstio sina Lava, pa je to dodatno zakomplikovalo njihov već narušen odnos. Upućeni tvrde da njih dvoje razgovaraju samo preko Lavovih dadilja.


Druga strana medalje: Nikad s belkinjom

Iako su holivudski brakovi prilično kratkog veka, ima parova koji su uspeli da prebrode sve bure. Tako su Tom Henks i Rita Vilson 24 godine u braku. Kažu da su srodne duše.


- Rita me je naučila šta je ljubav i to mi pokazuje svakog dana - kaže Tom.


Denzel i Poleta Vošington već su tri decenije u skladnom braku. O njima se ne zna mnogo jer svoj privatni život drže skriven od javnosti. Upoznali su se na snimanju jedne TV serije i imaju četvoro dece. Njihov brak nije uspela da potrese ni činjenica da je on proglašen za jednog od najlepših, a samim tim i najpoželjnijih muškaraca na svetu. Možda je tajna njihovog braka u njegovoj izjavi koja je uzburkala javnost da nikad nije bio u vezi sa belom ženom.

Denzel i Poleta Vošington
 

I posle svih tih godina u braku, u svakom njegovom ugovoru za novi film stoji i odredba da neće raditi vikendima kako bi mogao da se bar tih dana posveti svojoj supruzi sa kojom ima četvoro dece. Opra Vinfri je jednom pitala Poletu da li je ljubomorna na brojne obožavateljke njenog supruga, na šta je ona odgovorila:


- Ne, a znate zašto? Zato što on uvek dođe kući - odgovorila je ona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online