Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 22.12.2013.
15:51
24sata.hr A

"Ja sam Bog, važniji od Gandija! Moja Kim je ista Merilinka!"

Hiphoper Kanje Vest poznat je kao čovek sa ogromnim egom - za sve je najpametniji, što i ne čudi budući da tvrdi da je Bog(!?). Pročitajte samo delić Vestovih "bisera" (ili možda činjenica), pa procenite koliko je Kanje u pravu kada kaže da je "je*eni genijalac".

Neko bi rekao - debilizam i renesansa
 

- Ja sam poput Hauarda Hjuza! Ja sam Dejvid Štern! Ja sam isto što i Stiv Džobs! I njima bi trebalo da bude drago i da im laska što se ja uopšte upoređujem sa njima jer ja sam Mikelanđelo i to poboljšana verzija.

- Moja Kim je ista Merilin! Merilin je bila kontroverzna i moja Kim je kontroverzna.

- Moja Kim je uticajnija je od Mišel Obame. Koga briga šta Mišel nosi?! Ona ne objavljuje svoje fotke u kupaćem kostimu na Instagramu poput moje drage i zato je Kim trenutno najintrigantnija žena na svetu.

- Kad vidite zastavu Konfederacije (južnjaci koji su se u američkom građanskom ratu borili protiv oslobađanja robova), prvo na šta pomislite je ropstvo. To je sad moja zastava i niko mi ništa ne može.

- Ja znam odgovore na sva pitanja!

- Ako Majkl Džordan može sebi da dozvoli da urla na sudije tokom utakmice onda i ja, Kanje Vest – Majkl Džordan u svetu muzike – mogu sebi da dozvolim da urlam na ljude jer znam da su oni greše, a da sam ja u pravu.

- Proživljavam pesme koje pevam, svaku njihovu reč. Osećam se kao da stojim na vrhu brda i ako se okliznem, mrtav sam. Bukvalno rizikujem svoj život na bini.

- Bog me je izabrao da se kroz mene obraća svetu. Ja spajam Boga sa čovečanstvom.

- Danas sam čovek kakav jesam zbog svega onoga što nisam. Po mom skromnom mišljenju, to je jedna poprilično proročka izjava. Siguran sam da bi Gandi rekao nešto u tom stilu.

- Ako čitate knjige, što ja apsolutno nikad nisam radio niti ikad hoću, u potrazi za odgovorom na pitanje kako postati milijarder, sve te knjige imaju istu poruku – učite iz vlastitih grešaka. Ako je to istina, ako se zaista uči iz vlastitih grešaka, onda sam ja je*eni genijalac.

- Kad kažem da sam Bog ljudi se čude i pitaju što to umišljam. Pa, upravo sam vam rekao – Ja sam Bog, dakle mislim da sam Bog! Šta tu nije jasno?!

- Ja sam najveća rok zvezda na svetu! Bolji sam čak i od pokojnog Majkla Džeksona i takav sam već 10 godina.

Šta reći (a ne zaplakati)?!?

POVEZANE VESTI

Nedelja 22.12.2013. 17:12
Ovaj lik i njegov ego su....ČUDO NEVIĐENO! Mislim da mu je IQ kao i Džordžu Bušu Mlađem...tu negdje oko broja sobne temperature...:-P
Nedelja 22.12.2013. 16:17
Ja zaista prvi put cujem za ovog.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online