Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 10.09.2012.
03:13
Alo, TV Hepi A

Ražnatovićev kum: Arkan je šamarao Cecu

Ni posle 12 godina od ubistva Željka Ražnatovića ne jenjava interesovanje za njegov bračni život sa Svetlanom Ražnatović, a Goran Gerovac, nekadašnji pripadnik Srpske dobrovoljačke garde, iznosi neke šokantne tvrdnje, među kojima i onu da je Arkan naredio Cecino šišanje u Erdutu, ali i da ju je šamarao.

I nije bila baš idila: Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović
 

Naime, novinar Milomir Marić 2010. godine u svojoj emisiji "Ćirilica" na TV "Hepi" ugostio je Arkanovog kuma, koji je, između ostalog, pričao i o braku nekada najpoznatijeg srpskog para.


Beogradski Alo prenosi delove intervjua.


Gerovac: Otac Cecin... Sloba i Mira, to su joj otac i majka... Vidiš da je to neki krst... Sloba je prvo došao i ponudio da se plati da se ona izvuče iz kluba u Bernu u kojem je bila.

Marić: Cecin otac je došao da moli Arkana da izbavi Cecu iz Sen Galena kod Samardžića Hare, s kojim je ona bila tamo. Ko je izveo tu akciju? Šta znaš o tome?

Gerovac: Znam da se išlo u tri pravca. Ona je išla preko Italije, jedna ekipa na Nemačku i Austriju i da je jedan uhapšen i deportovan za Austriju pod optužbom za međunarodni terorizam. Znam da ga je Arkan oteo prilikom premeštaja iz zatvora u zatvor i odveo u Srbiju.


Marić: Pričalo se da je Arkan ošišao Cecu kao saradnicu neprijatelja Srbije.

Gerovac: Ne kao saradnicu neprijatelja Srbije.


Marić: A je l’ Arkan ošišao Cecu?
Gerovac: Nije je on ošišao, imali smo mi našeg bricu.


Marić: Je l’ ona ošišana u Erdutu?
Gerovac: Da.


Marić: A ko je ošišao Cecu?
Gerovac: Naš brica.


Marić: Po čijem nalogu?
Gerovac: Arkanovom.


Marić: Kako se Arkan zaljubio u Cecu?
Gerovac: Reci mi da ti kažem.


Marić: Jesi l’ se viđao s Natalijom (Ražnatovićeva bivša supruga) u vreme kada je Arkan započeo romansu s Cecom?
Gerovac: Jesam.


Marić: Kako je ona to primila?
Gerovac: Nije moglo po njoj ništa da se vidi. Ali ništa. Njena ledena faca... Ona faca koju je napravila nakon Šaletove smrti (brat Natalije Martinović, koji je poginuo ratujući sa Arkanom)... Mislim da ću je po toj faci pamtiti... Zombi. Pobelela, izgubila svoju jedru lepotu, zdrav pogled.


Marić: Kako je Arkan od tog ratnog neustrašivog komandanta, heroja, obilića, postao Cecin pratilac?
Gerovac: Nije on bio baš Cecin pratilac. Znalo je ponekad da mu prekipi, pa da tu pukne šamarčina, i te kakva, i ispred štaba, poslastičarnice... Ponekad se setio ko je.

POVEZANE VESTI

Subota 29.09.2012. 11:48
jebeni cinkaros.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online