Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 16.01.2012.
11:48
Pulsonline A

Soraja je Plejboj zečica broj jedan!

Subotom su se od novembra 2011. godine, posle ponoći na TV Pink, predstavljale devojke za izbor "Plejboj plejmejt zečicu godine". Noćas smo imali prilike da gledamo i veliko finale ovog šou programa.

Nekadašnja učesnica "Velikog brata": Soraja Vučelić



U samom finalu našle su se tri devojke, Soraja Vučelić, Anastasija Buđić i Una Grujić. Nakon što su plesale pred publikom, a gledaoci su očekivali da će se Unina haljina naći svuda osim na delovima za koje je predviđena, proglašena je i pobednica ovog takmičenja. Neki su to već i očekivali jer je kampanja koju je Soraja imala za vreme takmičenja naglašavala pobednicu.


Iako je pobednica proglašena na specifičan način, tačnije, pre nego što su voditelji, Srđan Predojević i Rada Radenović pročitali glasove publike, na video bimu ispisani su rezultati, pa je samo proglašenje delovalo pomalo smešno.


Emisija je inače dovela do masovnog komentarisanja na tviteru, oglasili su se i poznati na ovu temu.Komentara je bilo previše da bismo mogli sve da prenesemo, ali smo izabrali one najbolje i naravno najsmešnije.


Ivan Ivanović naravno nije mogao a da ne prokomentariše Ognjena Amidžića koji je bio u žiriju:
- Amidžić "pažljivo sam slušao ove devojke i mogao puno naučiti". To sve objašnjava. Goldfingerka se mršti, nekom smrde noge - napisao je Ivan, nije "preskočio" ni Radu Radenović, nju je opisao na sledeći način:
- Rada R oprala sudove, povezala kosu i u penjoaru došla u studio.


Komentari su se nizali poput:
- Hju Hefner se u krevetu okrece!
- Imate li vi očeve i majke? Ponose li se sto im je "ćera izašla na televizor?"


Najviše komentara je izazvala izjava Rade Radenović u emisiji kada je za jednu od takmičarki koja je sedela na motoru rekla:
- Sad ćemo da proverimo kako mala jaše, rekla je Rada, ali to nije bio kraj njenim "izjavama", jedna od najboljih je ipak bila kada je "prekrstila" čuvenu Diskoteku 54 u broj 84.


Zatim se oglasio i Marko Kon:
- Ovo je najbolja emisija na svim televizijama ikad! ćao zdravo!
Ni Ognjan Radivojević nije ostao ravnodušan pa je pred kraj napisao:
- Efekti su kao u Hollywood-u. Ima i plakanja...


Komentari su se nizali do kasno u noć, nije ostao pošteđen ni Srđan Predojević jer možete i sami da zamislite kako su ljudi reagovali kada je rekao:
- Ostaje nam još da se dignemo do vrhunca.


Pobednica iz prve nije uspela da da izjavu, već je odgurnula mikrofon i u "suzama" rekla:
- Ne mogu sada...


Jedina nerazjašnjena stvar je ta što se emisiji pojavila i Martina Rajić kao jedna od takmičarki, inače učesnica rijalitija "Parovi".Nismo znali da je napustila vilu ili je samo naučila kako da bude na dva mesta u isto vreme?

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 16.01.2012. 12:09
Ne volim promiskuitetne plasticne ribe
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online