Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 26.11.2011.
04:54
Press A

Neću praviti kopiju pesme "Lane moje"

Željko Joksimović priprema se da ponovo zablista na najvećem evropskom muzičkom takmičenju. Valjevski slavuj za "Pres" reviju otkriva da će pesma koju sprema zadržati nešto od hita "Lane moje", s kojim je 2004. osvojio drugo mesto na Evroviziji, ali da nikako neće biti njegova kopija.

Trenutno je u fazi eksperimentisanja: Željko Joksimović
 

- Mislim da bi bilo glupo da se ponovim sa pesmom "Lane moje", ali nastojaću da tekst bude sličan uz, naravno, drugačiju melodiju koja mora da krasi našu novu pesmu. Trenutno se nalazim u nekoj fazi eksperimentisanja. Šta će ispasti, videćemo. Kao autor i izvođač srpskoj ekspediciji poklonio sam ovu pesmu jer ne bi bilo patriotski da je naplatim. Nadam se da će i tekstopisac učiniti sličnu stvar, jer u ovoj priči se ne postavlja pitanje pošto je melodija, a pošto tekst - ističe Joksimović.


Na spekulacije da će Bajaga pisati tekst na njegovu kompoziciju, Željko odgovara diplomatski.


- Potpuno sam otvoren za tu vrstu priče, ali prosto postoje ljudi koji su do sada radili sa mnom i oni me najbolje poznaju. Bitno je samo kad se napravi pesma da se pusti njima. Zavisi kakvog je ko senzibiliteta, a ako legne pesma Bajagi, zašto to ne bi bio Bajaga?! Ako legne Dejanu Ivanoviću, zašto ne bi bio on?! Malo je rano govoriti o tome, ali vreme lepih osećanja nam dolazi, što je i poruka naše ekspedicije u Azerbejdžanu 2012. godine. Imamo lek za borbu protiv svega, a to su nada i pozitivno razmišljanje - kaže Joksimović, koga domaćini Evrosonga već znaju kao velikog umetnika.


- Radujem se odlasku u Azerbejdžan, iako nikad nisam bio tamo. Sa njihovom delegacijom bio sam u kontaktu jer sam za njih pre dve godine radio balkansku verziju pesme, koja je imala dosta uspeha. Tamo sam već prepoznatljiv - rekao je Željko.

POVEZANE VESTI

Subota 26.11.2011. 18:25
Neosporavam Zeljkovo pevacko umece.ali misljenja sam da je pesma evrovizije jedno specificno takmicenje,i da je Zeljko relativno poznat u Evropi,neznam ali mislim da netreba nesto ponavljati ponovo ,jer on je vec ucestvovao,i u odnosu na druge koji nisu ucestvovali do sada na pesmi evrovizijie biti u neku ruku malo u prednosti zbog toga sto je poznat u Evrovizijskom svetu muzike,neznam mozda gresim,ali ...
Subota 26.11.2011. 23:51
Kuku kad se se setim jedne godine zamalo da ode Lepa brena sa pesmom "sitnije Cile sitnije"..Moze Zeljko tu pesmu da obradi jer jao nama ako pobedimo...opet ce sve da kosta...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online