Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.10.2011.
15:39
Alo A

Novi biseri Marijane Mateus

Taman što se slegla prašina oko Gvinet "Paltron“, Marijana Mateus ponovo nas je obradovala svojim biserima, izrečenim u emisiji "Beograde, dobar dan“ na Studiju B.

Marijana Mateus
 

U izgleda grčevitom pokušaju da se opravda za brojne lapsuse i "lapsuse", čuvena raspuštenica, lokalna spisateljica i internacionalna modna kreatorka, izrekla je niz zanimljivih rečenica.


Autorka književnog remek-dela "Amouage" se prvo požalila na to što novine objavljuju njene paparaco fotografije.


- Zaista nije lako da se nosite sa tim, ja samo odem na dva minuta da preparkiram auto iz pozorišta i da ne ponesem naočare i ključ i da nemam puno šminke i da vas neko sačeka, objavi paparaco sliku, vidi bez šminke. Kome je to bitno?

Zaista ste to lepo rekli, to je baš razapinjanje, ja se sa tim odlično nosim - pohvalila se Marijana, da bi zatim ukazala na beznačajnost jedne efemerne nauke - gramatike.


- Moram reći, ja svako jutro kad ustanem prvo što vidim je moj preskliping, zato i ne znam kako je drugim javnim ličnostima i onda čitam komentare, našli su mi grešku da li sam izgovorila BI ili BIH, našli su da li sam rekla pokazno ili... Mislim, prvo ja sam iz Vojvodine, a mi tamo drugačije izraze koristimo, drugo, ja koristim četiri jezika, a živim u tri države. Ja kada dođem ovde, vrlo sam brzopleta, spontana i smatram da sam elokventna i povređuju me te priče da li sam rekla ovako ili onako, ali meni je osmeh oružje za sve. Ipak treba ići svojim putem, postoje mediji, mediokriteti, koje vas žele omalovažiti - rezignirana je ova poslovna žena umetničke duše.


No, Marijana nije samo erudita - ona je i odlična domaćica.


- Ja sam sjajna u kuhinji, ja sam svoje dvadesete godine tamo provela, tada sam bila majka, supruga koja je živela između Amerike i Novog Sada, ja sam svoju decu, dvoje rodila u Americi, tako da, kada sam bila u Americi, ja sam svaki dan kuvala. Tada nije bio običaj da se ide po restoranima (?!).


Ja bih mogla nešto i sada da napravim. Ono što inače malo ko zna, ja sam završila srednju medicinsku, zubni tehničar. Mi smo dve godine radili sa malim nožićem, modelirali smo zube i ja tu veštinu malog noža i sečenje imam odlično u ruci. Kad krenem da radim nožićem, ljudi se iznenade. Kad mogu zub da napravim, mogu i krompir da isečem - poentirala je bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa, diplomirani pedagog i budući magistar modnog dizajna, koja, kako kaže, prave rezultate svog stvaranja očekuje tek za pet godina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online