Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 08.03.2019.
20:34
Svet.rs, Vestionline A

Luna danas slavi 23. rođendan, a ovako su joj u ponoć čestitali mama Anabela i tata Gagi Đogani

Učesnica Zadruge Luna Đogani danas slavi 23. rođendan, a tom prilikom su se tačno u ponoć na društvenim mrežama oglasili njeni roditelji, mama Anabela Atijas i otac Gagi Đogani.

youtube.com/belgrademusic
Luna Đogani

Anabela je usput čestitala i Osmi mart svim ženama, budući da je Luna rođena na ovaj praznik, dok je Gagi bio dosta opširniji i koncentrisan isključivo na rođendan svoje ćerke.

"Srećan mi dan kada sam tebe rodila, ljubavi moja… I svima onima koji ga slave danas…ljubav za vas. I, naravno srećan Dan žena, drage moje dame, ne trebaju vama heroji, jer vi to već jeste! – napisala je Anabela uz ilustraciju na kojoj stoji poruka: "Uvek ću biti tu za tebe"."

Gagi je uz zajedničku fotografiju sa Lunom objavio sledeću poruku:

- Draga Lunči, dan kada si se rodila za mene je bio poseban. Tada sam se ja rodio ponovo. Ti si moja prva i najveća ljubav, od trenutka kad sam te prvi put video i uzeo u naručje, kad sam postao tata jedne princeze. Priznajem, tada sam osećao i strah, pomalo sam se pribojavao uloge tate, jer ta uloga se ne uči pre rođenja deteta, već se razvija s vremenom provedenim uz svog anđela. Znam, nekada sam i grešio, ali davao sam ti svu ljubav koju sam u sebi imao. Ti si smisao mog života, moja snaga, ali u isto vreme i moja najveća slabost. Ponekad nisam umeo da bez straha i strepnje gledam kako rasteš i kako sazrevaš. Uvek sam pokušavao da te zaštitim od svega, ali svi znamo da to nije uvek bilo moguće. Ponekad u životu moramo da udarimo glavom u zid, da kroz bol naučimo neke važne životne lekcije. I ti bivaš sve jača, i od tog zida i od svih barijera koje su oko tebe postavljane. Za mene ti si oličenje istine, hrabrosti i istrajnosti. Ti si dokaz da čovek može ostati dosledan sebi, svojim ubeđenjima, svojoj duši u svim okolnostima. Ti si ljubav. Znaš, nikada ti nisam rekao koliko su me zapravo bolele tvoje suze i ponori u koje si padala i nikada nisam, i neću moći, da ti opišem koliko sam na tebe ponosan što si pobedila demone iz prošlosti i vratila se sebi. Nedostaješ mi mnogo! Ti si deo moje duše, onaj uzdah što mi se otme iz grudi kad te vidim srećnu i nasmejanu. Tvoj osmeh je spas i putokaz. Zato se smej, samo se smej, i voli onako kako ti to umeš i znaš. Tvoja sreća je moja misija. Lepo vas je gledati srećne i nasmejane - napisao je Gagi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Draga Lunči, dan kada si se rodila za mene je bio poseban. Tada sam se ja rodio ponovo. Ti si moja prva i najveća ljubav, od trenutka kad sam te prvi put video i uzeo u naručje, kad sam postao tata jedne princeze. Priznajem, tada sam osećao i strah, pomalo sam se pribojavao uloge tate, jer ta uloga se ne uči pre rođenja deteta, već se razvija s vremenom provedenim uz svog anđela. Znam, nekada sam i grešio, ali davao sam ti svu ljubav koju sam u sebi imao. Ti si smisao mog života, moja snaga, ali u isto vreme i moja najveća slabost. Ponekad je nisam umeo da bez straha i strepnje gledam kako rasteš i kako sazrevaš. Uvek sam pokušavao da te zaštitim od svega, ali svi znamo da to nije uvek bilo moguće. Ponekad u životu moramo da udarimo glavom u zid, da kroz bol naučimo neke važne životne lekcije. I ti bivaš sve jača, i od tog zidabi od svih barijera koje su oko tebe postavljane. Za mene ti si oličenje istine, hrabrosti i istrajnosti. Ti si dokaz da čovek može ostati dosledan sebi, svojim ubeđenjima, svojoj duši u svim okolnostima. Ti si ljubav. Znaš, nikada ti nisam rekao koliko su me zapravo bolele tvoje suze i ponori u koje si padala i nikada nisam, i neću moći da ti opišem koliko sam na tebe ponosan što si pobedila demone iz prošlosti i vratila se sebi. Nedostaješ mi mnogo! Ti si deo moje duše, onaj uzdah što mi se otme iz grudi kad te vidim srećnu i nasmejanu. Tvoj osmeh je spas i putokaz. Zato se smej, samo se smej, i voli onako kako ti to umeš i znaš. Tvoja sreća je moja misija. Lepo vas je gledati srećne i nasmejane..

A post shared by FUNKY "G"OFFICIAL (@gagidjogani) on Mar 7, 2019 at 3:23pm PST

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online