Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.12.2018.
08:15
Z. M. A

Sanja Alena iz Beča pobednica rijalitija Bačelor

Srpkinja iz Beča Sanja Alena, koja je pobedila u švajcarskom rijalitiju Bačelor, srećna je što je mladi neženja Kliv Buher baš nju izabrao. Sanja je, u izjavi za "Vesti", kazala da ju je jedan drugar prijavio za Bačelor.

Privatna arhiva
U planu sopstveni biznis: Sanja Alena

- Rođena sam u Beču, a moji roditelji su iz Srbije. Živela sam u Los Anđelesu pa sam zbog takmičenja morala da se vratim u Evropu. Toliko sam srećna što sam pobedila - istakla je ova lepotica.

Za sledeću godinu Sanja najavljuje otvaranje sopstvenog biznisa, ali dodaje da ne želi o tome još da govori.

- Za sada hoću samo sa Klivom i sa porodicom da provedemo lepe novogodišnje i božićne praznike. Prezadovoljna sam sa Klivom i spremna sam da živim s njim, ako sve bude u redu. To je definitivno velika ljubav. Jedva čekam da vidim šta će budućnost doneti - nastavlja priču Alenova.

I Kliv se zaljubio u našu Sanju, a to je dokazao rečima "ti si žena koja sa mojim srcem pravi čuda koja do sada nisam osećao".

Privatna arhiva
Pridobila ga je "Pepeljuga trikom": Sanja i Kliv

- Ti si žena u koju sam se zaljubio - rekao je on.

Pobedom u rijalitiju Bačelor Sanja je stekla veliku popularnost u Švajcarskoj. Inače ona je negirala da je ksenofob, nakon što je u medijima prikazana kao neko ko mrzi strance, pošto je na jednom snimku rekla da ne voli strance.

Sada kaže, putem svog Instagram naloga da nije rasista.

"Mediji vas uvek prikažu gorim nego što jeste. I svaki čovek ko ima mozga razume da to nisam tako mislila - napisala je ona.

Ukazala je da i sama ima migrantsko poreklo, a i gotovo čitav krug prijatelja čine stranci.
Njena izjava vezana za strance treba, kako ističe, da se sagleda iz njenog dugugodišnjeg rata, kojeg joj je preko glave.

- Što se mog stava prema ljudima tiče sami su krivi jer su neljubazni ili te tretiraju kao đubre. Želela sam u principu da kažem da kada neko u zemlju dođe bez papira on ima više prava nego neko ko u toj državi živi već 30 godina, radi i govori jezik zemlje.
Na kraju ona se izvinila svima koji su se osećali uvređeni zbog njene izjave.

Osvojila Kliva

Ona ističe da je Kliv predložio Sanji da se useli kod njega, jer on ne želi da napušta Cirih, što Sanja nije odbila kao mogućnost. Naša lepotica je u finalu uspela da osvoji srce "bačelora " Kliva. Ona je to učinila još u prvom delu rijalitija na Tajlandu, jer je bila prva kandidatkinja koju je Kliv poljubio i potom je bila prva koja je provela veče sama s njim, a pridobila ga je "Pepeljuga trikom", izgubivši jednu svoju cipelu.

- Moj izgled mi je važan, ali odbacujem svake predrasude koje ljudi imaju pre nego što pričaju sa mnom - kazala je ona o sebi.

 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online