Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 11.07.2018.
21:32
blic.rs, Vestionline A

Novi Kijin potez će šokirati sve!

Tek što je odlučila da započne muzičku karijeru i postane konkurencija i dalje zakonitom suprugu Slobodanu Radanoviću, Kristina Kija Kockar angažovala je njegovog menadžera za nastupe i tako mu zadala još jedan udarac.

instagram/kija_kockar__official
Kija Kockar

Naime, kada je pobednica rijaliti programa "Zadruga" primetila da njen suprug nastupa više nego ikad, ali i da je cifra koju po nastupu uzima tri puta veća od one koju je uzimao pre rijalitija, kontaktirala je sa Slobinim menadžerom i posle nekoliko dana dogovorila saradnju.

- Pre izvesnog vremena, Kija je s nama, koji brinemo o njenoj karijeri, razgovarala o menadžeru koji će voditi njene nastupe. Tada je i spomenula Gorana Lečića, koji je zadužen za Slobu. U prvi mah mislili smo da se šali jer često ima opaske kada je reč o svom suprugu, ali kako je počela da se detaljnije raspituje, počeli smo ozbiljnije da razmatramo tu opciju - priča blizak saradnik Kockareve i nastavlja:

- Pošto i sami radimo sa nekoliko pevača, o čijim nastupima brine Lečić, znamo koliko je dobar u svom poslu. Podržali smo je, naravno, ali postojala je mogućnost da do saradnje ne dođe kako zbog Slobinog prijateljstva sa menadžerom, tako i zbog interesa, kada je reč o nastupima. Želeli smo da tome pristupimo čisto, a ne da ispadne kako Kija mužu uzima hleb - objašnjava izvor i ističe da je na opšte iznenađenje svih do dogovora došlo brzo.

- Iako je bilo pomalo neprijatno pozvati Lečića i predložiti mu saradnju, na kraju smo i sami ostali iznenađeni kada je na prvu loptu pristao da se sa nama nađe i razgovara o poslovnoj saradnji. Posle nekoliko dana, svi smo seli i razgovarali o opcijama i uslovima, a sam Lečić je istakao da Radanoviću ne smeta da se započne saradnja. U toku razgovora sa Kristinom, objasnio je da želi da svi u posao uđu bez zadnje namere, kao i od kolike je važnosti da razdvoje privatno i poslovno. Kija je od samog starta pregovora podržala Lekin stav i dala reč da s njene strane neće doći ni do kakvog problema ili tenzije, budući da joj je karijera na prvom mestu - kaže Kijin saradnik i otkriva da je Kija u spot koji snima uložila više od petnaest hiljada evra.

- Kija je takva da kada nešto zacrta, ne odustaje dok sve ne bude kako je zamislila. Čvrsto je rešila da učešće u rijalitiju debelo naplati. Zato ne žali para za karijeru i okružuje se poznatim saradnicima kao što su "aspirinci" i Goran Lečić. Spot koji će uskoro da snimi koštaće nešto više od deset hiljada evra, a ona nije trepnula povodom toga. Ne može da se ne primeti njena želja da se takmiči, a to je u pevačkom poslu dobro. Možda to ona ne bi priznala, ali nesvesno se takmiči sa suprugom i nije joj teško da uradi sve kako bi video da je nije slomila prevara i da će napraviti posao - zaključuje naš izvor.

I menadžer Goran Lečić potvrdio je naša saznanja, a kako kaže, ne vidi nikakav problem u tome da sarađuje sa oboje.

- Istina je da preuzimam Kristinine nastupe, ali o tome ne bih preterano govorio, niti bih od toga pravio senzaciju. Posao je posao i čvrsto verujem da ni jedno ni drugo neće dozvoliti da situacija koja ih je zadesila utiče na to. Moje je da brinem o angažovanju svojih pevača i da sve na tom polju bude kako treba. Sve ostalo nije moja sfera interesovanja i ni o čemu van posla koji radim ne razmišljam - kaže Lečić za "Alo!".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online