Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 02.03.2017.
08:59
Alo.rs A

"Albanski sportista je pokušao da me siluje, spasili me Crnogorci"

Rijaliti zvezda Ava Karabatić je posle mnogobrojnih profesija u kojima je probala da se ostvari rešila da se oproba i kao književnica, te je napisala knjigu koja će šokirati čitav Balkan.

Facebook/Ava Karabatic
Ava Karabatić iznela šokantne detalje iz svog života

Ava u svojoj prvoj knjizi, "Ja, nomad", otkriva, između ostalog, da je zamalo bila žrtva silovanja i da je vodila ljubav u zatvorskoj ćeliji.

- Avina prva knjiga će sve čitaoce ostaviti u šoku. Reč je o autobiografiji, u kojoj otkriva šokantne događaje iz svog privatnog života. Najintrigantniji delovi Avine knjige su oni u kojima priznaje da ju je jedan poznati sportista napastvovao na putu za Crnu Goru. Ona je dramatično opisala do detalja ovaj pokušaj silovanja, ali i seksualni čin sa zatvorenikom u zatvorskoj ćeliji. Ava otkriva i zašto dve godine nije vodila ljubav, kada je i sa kim je izgubila nevinost, kakva je sve razočaranja doživela u ljubavi, kao i to kako ju je misica na jednom izboru lepote dovela u ekstazu. Knjiga je veoma uzbudljiva, puna raznih intriga i skandala i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovom knjigom, koju je napisala za 75 dana, Karabatićeva želi da da primer drugima da se može uspeti, a da pri tome ostanete moralna i poštena osoba. Ava je presrećna što je njena knjiga ugledala svetlost dana, jer je tako zapušila usta svim nevernim Tomama koji nisu verovali da će uspeti da napiše i izda knjgu - priča izvor blizak atraktivnoj Hrvatici.

Ava je za "Alo!” je kratko poručila da je sve što je napisala istinito i da u to niko ne treba da sumnja.

- Pišući ovu knjigu, držala sam se osnovnog principa - ništa ne slagati. Zaista ništa nisam slagala, možda sam samo neke stvari prećutala da bi knjigu mogli da čitaju i maloletnici. Knjigu uveliko promovišem, dobre su reakcije i verujem da ću brzo rasprodati prvi tiraž. U knjizi opisujem i scene najopasnije u mom životu. Jednom me je zamalo silovao jedan albanski sportista. Verovala sam da je ozbiljan čovek, kad ono mafijaš i manijak. Sekunde su me delile od silovanja i verovatno smrti. Danas sam zahvalna Crnogorcima koji su me tada spasli. Taj deo knjige sam napisala gotovo sa istim strahom koji sam tada doživela - priča taze spisateljica i dodaje:

- A sa druge strane, sa jednim od najokorelijih kriminalaca na Balkanu sam imala potpuno drugačije iskustvo. On mi je slao božanstvena pisma iz zatvora i što je bio nežniji i romantičniji, ja sam se više ložila. Naterala sam ga da me prijavi kao devojku i posle tri meseca smo vodili ljubav u zatvoru, u sobi za goste. Joj, što je to bilo dobro, ali, nažalost, ta veza se nije nastavila. Njega je čekalo još 12 godina robije i sam mi je rekao da mi ne želi ukrasti mladost - priča Karabatićeva i dodaje:

- Što se tiče gubljenja nevinosti, ne želim o tome javno da govorim, jer nije isto pisati i pričati. Reći ću vam samo da sam nevinost izgubila sa 16 godina, prvi partner je bio nežan, ostalo pročitajte u knjizi - zaključuje Ava, koja ovih dana promoviše knjigu po Hrvatskoj. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online