Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 11.07.2016.
09:23
Vestionline A

VIDEO: Opšti haos u "Parovima", Dalilu iznelo obezbeđenje

Kako se odlaže kraj rijalitija "Parovi", učesnici su sve agresivniji, a u srčanosti prednjače žene.

Youtube/TVHepi
Dalila Moreno

Tako se dogodio novi incident kada je Dalila nasrnula na Anu. Letele su i čaše, a voditeljka je pozvala obezbeđenje da Dalilu odvede u izolaciju.

Ona je bila toliko agresivna da su morali da je iznesu.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.07.2016. 22:51
Како и неће бити туче и обрачуна када им је шприцер на дохват руке свуда по вили! А најжалосније је што данас младе особе подједнако и момци и цуре не да пију него лочу алкохол у огромним количинама! Па зар није алкохол и бру-тално понашање био главна тема у прошлим Паровима када је Ружица Вељковић у питању? Молио је отац...преклињала бака...итд Свака журка у вили не може да прође без скандала и бруталности...Ево прије неки дан је изишла она Мирјана "ниђе везе са мозгом" којој је на 7 дана било забрањено конзумирање алкохола....И данима се потезала тема да ли она кришом упркос забране у оставу пије...?! Сви смо гледали да код ње нема неке велике разлике ни у пијаном ни у тријезном стању....цура је само дно дна! И ова Далила, ружна к'о лопов, простакша и психичка болесница којој није мјесто у ријалитију него у некој установи да се лијечи и од алкохола и од патолошке љубоморе! Шта ће Србији овакво увозно смеће? Зар Србија нема своје младости да запошљава него треба ова припроста Далила Мујић да ради у БГ? Вјероватно ће радити на ТВ Хепи у некој емисији....Питам се када би то нека Српкиња могла да оде у ријалити на босанску тв...да тамо туче некод момка муслимана, да му псује мајку....и да тамо добије посао....? Када? НИКАДАА...!!! Србијо међу шљивама.....пробуди се док ти није касно....!!!
Sreda 13.07.2016. 22:54
Не знам шта Марић изиграва и шта мисли да је бог отац и да му се може све! Окупио је све сами олош и шљам...криминалце...старлете....кафанске ку-рве у покушају да се представе као пјевачице....неке оцвале пјеваљке које су горе и од најгорих алапача....Када има емисије у том ријалитију "водитељке" поред њега су те исте ку-рве! Шта је он ту, њихов макро, изгледа??? Није ми јасно зашто надлежне институције ћуте и не реагују на овакво ширење неморала и пропаганду блуда и разврата....!!!
Sreda 13.07.2016. 22:55
Далила Морено....чуј "Морено"....??? Ко је ова цура и шта је па има овако бомбастично име: пјевачица.....глумица....балерина....итд. Уведена је у Парове као "босанска Парис Хилтон".....ахахаха. Ништа од наведеног није ова одвратна цура која брука своје родитеље...и женски род! Зашто се Далила стиди свог презимена МУЈИЋ и свог "бабе"......???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online