Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 03.05.2016.
22:07
Vestionline A

VIDEO: Miljana bivše cimere počastila srednjim prstom

Miljana Kulić, koja je pre dva dana napustila vilu "Parova", gostovala je u utorak u emisiji "Upoznajte Parove", gde se suočila sa farmerima koji su je ogovarali nakon njenog odlaska.

Miljana je jedino pozdravila Ružicu Veljković i Vesnu Rivas, a oprečne komentare je imala na račun Anđele koja je izjavila da joj je Nišlijka pokrala garderobu.

- Oštrokondža Anđela, bila je sa mnom dok sam pakovala stvari i videla je šta sam sve stavila u torbu, tako da može da potvrdi da ništa tuđe nisam uzela. Ja njene stvari ne bih uzela čak ni kad bih krečila, jer ja takvu garderobu ne nosim - rekla je Kulićeva.

U jednom momentu, Miljana se posvađala sa Đoletom, koji je branio svoj prijatelja Gogu, a u toku rasprave Miljana mu je pokazala srednji prst.

POVEZANE VESTI

Utorak 10.05.2016. 22:09
Овој цури није ни било мјесто у ријалитију већ у некој установи за лијечење менталног здравља. Њено понашање, хистеричан плач, мокрење у дворишту, вршење нужде у туш кабини......јадно и тужно......
Utorak 10.05.2016. 22:10
Опсесивно-компулзивни поремећај (ОКП) је врста неурозе коју карактеришу опсесивне (принудне, интрузивне, наметљиве) мисли и компулзивне (присилне) радње (задаци или ритуали) у покушају да се редукује или неутралише нереалан страх (стрепња или анксиозност). Особа обавља радње које доживљава као туђе, наметнуте и непријатне, а ако се успротиви том пориву, страх, осећање кривице и стрепња се интензивирају. Извршење присилне радње или изговарање неких речи доноси привремено растерећење или редукцију напетости и стрепње, али се потреба за присилним радњама убрзо поново јавља чиме се понавља читав поступак.[1] И човекови најбољи пријатељи, као што су пси, могу такође патити од ОКП. Овакво понашање код паса у ствари представља принуду-активност којом они смањују страх и стрес. Узроци ОКП код животиња, као и код људи, укључују предиспозицију гена, утицај окружења а понекад и болести
Utorak 10.05.2016. 22:13
Опсесивно-компулзивни поремећај је хронична болест са широким спектром и различитим интензитетом симптома. Без лечења, интензитет и манифестације симптома могу да се увећавају и слабе, и спонтано се ретко повлаче. У близу 70% пацијената почетак лечења значајно побољшава стање ОКП и редукује његове симптоме. Међутим, ОКП остаје хронично обољење, са симптомима који могу јачати или слабити током целог живота пацијента. Око 15% пацијената може показати прогресивно погоршање симптома или погоршање у функционисању током времена (старења). Док око 5% пацијената има потпуну ремисију симптома између епизода егзацербације. Фармаколошко лечење се најчешће спроводи у континуитету. Ако успешно лечен појединац нагло престане да спроводи прописани режим узимања лекова, рецидив није неуобичајен. Одређени број процената може реаговати негативно на лечење, упорним симптомима. Зато лечење ових пацијенти може захтевати примену већег броја медикамената или веће дозе лекова и/или упућивање у специјализоване установе. У овој групи, мањи број пацијената, могу бити кандидати за неурохируршке (психохируршке) интервенције.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online