Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.11.2015.
22:26
alo.rs A

Majka: Ivana (Šašić) ima tumor, a oni je muče

Iako je prva dva meseca bila nečujna i neprimetna, Ivana Šašić je tek po ulasku Vesne Vukelić Vendi ušla u grupu najskandaloznijih ličnosti na imanju u Lisoviću. Međutim, gledaocima je postala zanimljiva, ali ne i njenoj porodici. Oni brinu za njeno, od ranije narušeno, zdravlje.

printscreen
"Poludela" kad je Vendi ušla, postala je jedna od najgorih svađalica i alapača

- Mnogo nam je teško kada vidimo koliko se naša Ivana muči. Meni je kao majci sve to jadno i bedno, pogotovo kada gledam kako ona Vendi napada moju ćerku, koja joj ništa nije zgrešila. Ivana je morala nekako da se brani od svih uvreda koje joj je ova rekla u facu. Oni su nju tamo napali kao vuci, koji hoće da je raščupaju, to je za mene mnogo bolno. Videla sam jutros da je sva natečena i plava zbog tuče koju je preživela početkom godine, kada su je napali ispred zgrade. 

Od tada svaki put kada je hladno njoj je natečen nos i bude plav jer je to usledilo posle batina. Zato se plašim da joj se na "Farmi" sve to ne iskomplikuje i napravi ogroman problem - kaže plačnim glasom Ivanina majka Ljiljana i dodaje da su ona i Ivanin otac u teškom zdravstvenom stanju zbog svega što gledaju.

- Cepaju mi se creva kada gledam sve na imanju. Suprug i ja ne gledamo uvek, već ponekad, jer ne možemo da izdržimo zbog srca. Poslednjih dana sam i prehlađena, a njenog oca je zadesila katastrofa pošto mu se lonac od osam litara vruće masti izlio na nogu, jedva su mu u bolnici spasli nogu. Sada je to još jedna muka koja je na vratu, a uveče ponekad gasimo televizor i ne gledamo ga jer ne smemo da se nerviramo da ne bismo završili u bolnici. 

Deca sve to gledaju i jadno i bedno preživljavaju kada ona plače. Deci mnogo nedostaje i dešava se da plaču jer im je teško da je gledaju kako se bori tamo. Oni imaju samo osam godina. Vidi se da pate što im majka nije tu i što nije uz njih. Jeste da su oni s nama i da njima ništa ne fali, ali ipak majčinu ljubav niko ne može da zameni jer je to nešto posebno - kaže Ivanina majka i otkriva nešto što njena ćerka nije nijednom pomenula u rijalitiju.

- Ona je imala jako težak porođaj i jedva je preživela. Dobila je tumor kasnije, a sada je na imanju s tim tumorom i strah nas je da joj se to ne iskomplikuje i napravi haos u organizmu. Desilo joj se da je rodila dva sina za godinu dana, oba porođaja su bila carskim rezom i kada je rodila drugo dete, jedva je preživela. Nisu mogli da je probude, a kada su izvadili dete, ono je bilo modro. Dosta je teško podnela sve to - kroz plač priča majka i dodaje da strahuje i za život svog muža, pevačicinog oca:

- Muž mi kaže da ne može to da gleda kada je ona tamo i da hoće da umre zbog njenog ponašanja. Ona je dobra žena, ali šta joj treba da se tako ponaša i svađa s ljudima tamo. Otac joj ima artmiju i dosta teško podnosi sve to kada ona tamo ima problema, iskreno, a još sam i ja srčani bolesnik. Kada sve to gledam, jedva uspevam da budem pribrana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online