Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 25.12.2013.
12:19
mondo.rs A

X Faktor: Hoće li ljubav Mladena i Katarine opstati?

Nakon prošlonedeljne epizode, u kojoj su momci i devojke posetili kuće Kikija Lesandrića i Emine Jahović, i vratili se u duplo manjem broju, ovoga puta Željko Joksimović i Kristina Kovač otvorili su vrata svojih kuća svojim kandidatima.

Nemilosrdni žiri X faktora: Kristina, Kiki, Emina i Željko
 

U nastavku takmičenja gledaćemo Daniela Kajmakoskog, Mladena Lukića i Maju Novaković, kao i tri grupe koje pre X Faktora nisu ni postojale - 4U, H20 i Doktore.

Zanimljivo je da će tako jedno drugome direktna konkurencija biti dvoje takmičara koji su se na snimanju i zaljubili, Mladen i Katarina.

Kad smo kod konkurencije, pomoć Kristini, ljutom rivalu Željka Joksimovića, bila je baš Željkova bivša devojka i dugogodišnja saradnica, Leontina Vukomanović. Kristininoj ekipi pomagala je i manekenka Anđelija Vujović.

Kako su Željko i Kristina birali

Nakon dugog, dugog razmišljanja i premišljanja, sudije su pozvale takmičare da im saopšte odluke uz uobičajenu šoubiznis dozu neizvesnosti. Naravno, oni odabrani bili su srećni i presrećni, a među odbačenima je bilo i negodovanja. Žejlko je odlučio da dalje idu Mladen Lukić, Maja Novaković i Daniel Kajmakoski, pa su otpali Slavko, Bojana i Maid. Naročito je Hećimoviću, koji je i na audiciji "nervirao" Željka, teško palo to što ne ide dalje. "Svi zajedno ste na gubitku zbog moje eliminacije", rekao je on.

Kristina će dalje voditi žensku grupu koja je dobila ime 4U, mušku grupu koja će se od sada zvati Doktori, i Fifija i Marinelu, nadalje poznatije kao duo H20. Takmičenje je gotovo za Roma Sijam, Janu i Luku, braću Radenov i Mouse Miles.

Svi takmičari, zajedno sa onima koji su prošli iz Eminine i Kikijeve grupe, nastavljaju naporne pripreme za lajv nastupe koji nas očekuju početkom januara. Veliko finale X Faktora biće u februaru u Kombank areni.

Toni Cetinski kao Željkovo tajno oružje

Željkova grupa "Stariji od 27" boravila je s njim u Crnoj Gori, a pomoć pevaču pružio je kolega Toni Cetinski. Kod Željka su na primorje došli Mladen Lukić, Slavko Kalezić, Bojana Račić, Daniel Kajmakoski, Maid Hećimović i Maja Novaković.

Mladen je pevao Luisovu pesmu "Ne kuni me, ne ruži me majko", Slavko "Ljuljaj me nežno" Olivera Mandića, Bojana "Uninvited" Alanis Moriset, Daniel "When I was your man" Bruna Marsa, Maid "Loše vino" Bijelog Dugmeta, a Maja "Što te nema" Jadranke Stojaković. Maja je posebno oduševila Tonija, koji je rekao da će se zbog njenog nastupa "baciti u more"!

"Idem da skočim! Uživala si u nastupu, proživela svaku notu... Ponosan sam što sam upoznao stablo, a sada i jabuku, koja nije pala daleko od stabla", rekao je pevač ćerki legendarnog Luisa. Mladenu je Toni ustao da čestita, i rekao da će se "odreći svoje karijere" ako on ne prođe dalje!

"Izleda kao za Sulejmana, ali mu je glas veličanstven".

Kristini pomaže Željkova bivša ljubav - Leontina!

Kristina je, sa gošćom Leontinom Vukomanović, ugostila "Grupe". Na audicijama su neki od njih i bili grupe, a neki su tako podeljeni, sa manje ili više uspeha... U kuću samozvane "veštice" iz žirija došli su grupa Roma Sijam, dueti Luka i Jana i Ivan i Kiko Radenov, novooformljeni Marinela i Fifi, kao i ženska grupa (Teodora Sparavalo, Katarina Manojlović, Vanja Mišić i Lana Šojić), i "boj bend" (Armin Malikić, Predrag Antić, Marko Balabanović, Uroš Turkulov i Nikola Stanojević).

Jana i Luka pevali su "Perfect" grupe The Beautiful South, Kiko i Ivan Džibonijevu "Činim pravu stvar", Roma Sijam "New York" Ališe Kiz, a Marinela i Fifi "I was here" Bijonse.

"Skrpljena" ženska grupa pevala je "Kad sreća odlazi" Bebi Dol, a muška "She will be loved" benda Maroon 5.

Leontina je posebno prokomentarisala Luku i Janu, rekavši da takav duo fali na domaćoj sceni, ali Kristina je bila strožija - imala je dileme vezane za većinu takmičara, ali posebno za njih, i rekla je da ne zna da li kod nas ima mesta za njih dvoje.

"Još se niste smuvali? 'Ajde bežite, pre nego što se raspilavimo", rekla im je Kristina.

Nakon dugog, dugog razmišljanja i premišljanja, sudije su pozvale takmičare da im saopšte odluke uz uobičajenu šoubiznis dozu neizvesnosti. Naravno, oni odabrani bili su srećni i presrećni, a među odbačenima je bilo i negodovanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online