Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.03.2018.
15:08
Vestionline A

"Čudesna šuma" i "Elza i zaleđeni Hans" na repertoaru Akademije 28

Akademija 28 spremila nam je bogat kulturni program u za vikend koji je pred nama. Tako u subotu i nedelju možete uživati u predstavama za najmlađe.

Promo

"Čudesna Šuma"

 Subota, 24.03.2018.  u 17 časova

Predstava "Čudesna šuma" nas vodi na jedno čarobno putovanje u kome mašta postaje stvarnost, a dobrota i prijateljstvo pobeđuju. Devojčica Nada se budi u Čudesnoj šumi i saznaje od šumske vile Lilezelenvile da je sebični kralj Kerko zabranio svima u kraljevstvu da budu srećni, da uživaju i da se raduju. Zabranio je Suncu da sija i travi da klija. Zavladalo je carstvo mraka bez ijednog sunčevog zraka. Nada je odlučna da pomogne stanovnicima Čudesne šume. Ubrzo se okuplja šašava i hrabra družina u nameri da oslobode Čudesnu šumu i vrate joj nekadašnji sjaj i lepotu. Nada, Lilezelenvila, Mrgud i Plačljivko, šumski vilenjak Tihomir, šumski mravci sakupljači i Sunce, posle niza komičnih situacija, stižu do palate sebičnog kralja Kerka. Sledi susret sa njim i njegovim slugom, Smotajlom. Nada poziva decu da joj pomognu, a da bi uspeli moraju svi da budu složni.

Tekst i režija: Nikola Marković i Tatjana Milanov

Igraju: Tatjana Milanov, Nikola Marković, Jadranka Nanić-Jovanović

Trajanje: 45 minuta; Uzrast: 3-12 godina;

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana od 12 do 20 časova, kao i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400 dinara, za grupne i organizovane posete mogući su popusti, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu.

Promo

"Elza i zaleđeni Hans"

Nedelja, 25.03.2018.  u  12 časova

Predstava "Elza i zaleđeni Hans" rađena je po motivima bajke H. K. Andersena i crtanog filma "Zaleđeno kraljevstvo". Radnja predstave smeštena je grad Arendel, dok su glavne junakinje Elza i Ana – princeze Arendela. Elza poseduje posebne natprirodne moći da sve što poželi, kao i sve što dotakne pretvori u sneg, zbog čega mora stalno da nosi rukavice. NJena mlađa sestra, princeza Ana, pokušava da pomogne Elzi da ovo prokletsvo prestane i neustrašivi je optimista. Elza je svojim moćima zaledila princa Hansa koji je ljubomoran i zloban i koji po svaku cenu želi za ženu princezu Anu. Kristof, prodavac leda, takođe se bori da osvoji Anino srce. Urnebesno smešni sneško Olaf će vam dočarati i predstaviti sve likove na dvoru i nasmejati vas do suza. Pobeda dobrog nad zlim, razvijanje timskog duha i koliko je sestrinska ljubav jaka i važna, glavne su poruke koje ova predstava ostavlja za sobom.

Produkcija: Favi

Igraju: Jovana Petronijević, Nina Grahovac, Saša Đurašević, Jovan LJubenović.

Trajanje: 45 minuta; Uzrast: 3-12 godina;

Dobrodošli na Dečiju scenu Akademije 28!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online