Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.03.2018.
14:46
Vestionline A

Vodimo vas na predstavu "Vitez Koja u velikoj akciji"

Akademija 28 spremila nam je bogat kulturni program u za vikend koji je pred nama. Tako u subotu i nedelju možete uživati u predstavama za najmlađe.

"Vitez Koja u velikoj akciji"

Nedelja, 11.03.2018. u 12 časova

Crtani lik koji ne smemo zaboraviti vratio se na velika pozorišna vrata Akademije 28! Ovoga puta on spasava princezu Milu koju je u svom dvorcu zatočio Crni Vitez Bole. Njegovo veličanstvo kralj, Milin otac, zbog toga će okrenuti dobro poznati broj Viteza Koje, najhrabrijeg i najplemenitijeg viteza u kraljevstvu i zamoliti ga da spasi njegovu kćerku. Kao i uvek, Vitez Koja će se odazvati pozivu i zajedno sa svojim vernim drugarom Mlatom Zamlatom krenuti u veliku akciju. Da li će uspeti da oslobodi princezu i da na viteškom turniru pobedi Crnog Viteza, saznaćete na velikoj sceni Akademije 28!

Produkcija: Teatar 78 i Akademija 28

Igraju: Biljana Mitrović, Dejan Stojaković, Milan Pajić, Vladimir Popović

Uzrast: 3+ godina; Trajanje: 55 minuta;

Besplatne karte 

Za predstavu "Vitez Koja u velikoj akciji" portal Vesti-online vam je obezbedio 3x2 karte.Imena srećnih dobitnika objavićemo u petak, 09.03.2018. do 14 časova.

"Ostrvo s blagom"

Subota, 10.03.2018. u 17 časova

Autorski tim koji je sa velikim uspehom priredio hit predstavu „Lepotica i Zver", a koju je videlo preko 10.000 gledalaca, ovaj put će nas obradovati novom akcionom dečijom avanturom „Ostrvo s blagom"! Zašto su pirati Džoni Meduza i Frenki Fleka, od najmoralnijeg borca za pravdu Moralesa, oteli lepu Kroasanu i odveli je na mistično ostrvo Madona di Tortiljo? Kakvo iznenađenje ih čeka na tom ostrvu? Da li je priča o zakopanom blagu istinita? Da li će Morales uspeti da spase Kroasanu? Sve ovo, a i mnogo više, ćete saznati i naučiti u novoj predstavi „Ostrvo s blagom"!

Igraju: Biljana Mitrović, Dejan Stojaković, Ammar Mešić, Nikola Simić, Anka Milenković

Uzrast: 3-12 godina; Trajanje: 50 minuta;

"Ko se boji Vuka još?"

Nedelja, 11.03.2018.  u 16 časova

U jednoj brezovoj šumi u malenom selu živi neobična i vesela praseća porodica Radić – sestra Lola i njena braća Lole i Bole. Sestra Lola kao okretna, vedra i preduzimljiva uvek je brinula o svojoj braći. Braća nisu bila baš toliko vredna, voleli su po ceo dan da leškare, igraju igrice i rade samo kada su bili prinuđeni. Međutim, jednog dana porodici Radić stiže pismo od njihove rođake Zoke koje ih je poprilično uznemirilo. Saznali su da u šumu stiže čuveni vuk Vule Vulkano, a to znači da je nevolja na pomolu. Kako će se veseli Radići snaći u ovoj situaciji? Da li će se udružiti i uspeti da nasamare strašnog vuka Vuleta saznaćete samo ukoliko posetite Akademiju 28, jer, ko se boji vuka još?

Produkcija: Trupa Zozo

Igraju: Ružica Rutić, Đorđe Pantović, Huanita Lakić, Milan Veljković, Marija Demirović

Uzrast: 3-9 godina; Trajanje: 45 minuta;

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana od 12 do 20 časova, kao i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400 dinara, za grupne i organizovane posete mogući su popusti, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu.

Dobrodošli na Dečiju scenu Akademije 28!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online