Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.02.2018.
08:28
Z. Vicelarević - Vesti A

"Bogovi" oduševili Frankfurt

Predstava "Noć Bogova" izvedena je proteklog vikenda u Frankfurtu, a Vojin Ćetković, Dejan Lutkić i Nebojša Ilić oduševili su publiku u prepunoj sali Saalbau na Galusu. Predstavu su organizovali Saša&Frends, a organizator Aleksandar - Saša Jovanović zahvalio se prijateljima i svima koji su na neki način pomogli da se projekat ostvari, posebno našem listu i najavio dužu pauzu.

Z. Vicelarervić
Scena iz predstave

- Ovo je poslednja predstava pred jednu dužu pauzu koja mi je zaista potrebna. Želim da se i ja odmorim fizički, napunim baterije, da razmislim kako dalje, jer neke stvari u svakom slučaju treba da se promene. Zadovoljan sam odzivom publike i naravno kao što sam rekao, veoma sam zadovoljan medijskom pažnjom sa kojom me "Vesti" sve ove godine zasipaju - rekao je Aleksandar Jovanović.

Maestralnom izvedbom Ćetkovića, Lutkića i Ilića bili su zadovoljni i Predrag i Olgica Luković iz Frankfurta.

Z. Vicelarervić
Slika za uspomenu: Olgica i Predrag Luković sa glumcima predstave

- Oduševljeni smo glumcima i performansom koju smo videli, a posebno kod Dejana Lutkića, ali su sva trojica bili briljantni - kaže Predrag, dok njegova supruga Olgica dodaje:

- Takođe sam prezadovoljna ovim što smo imali prilike da vidimo. Sva trojica glumaca su bili izuzetni, možda bih izdvojila Vojina Ćetkovića koji je stvarno izvanredan glumac. Njegova dominancija je bila veoma izražena.

Fasciniran gradom

Nebojša Ilić, treći protagonista predstave "Noć Bogova", zadovoljan je prijemom publike, ali se osvrnuo i na sam grad Frankfurt.
- U Frankfurtu sam prvi put. Pre podne smo obišli grad i jako mi se dopao. Moj prvi utisak je da je zanimljiv grad i da je vrlo različit. Istovremeno je i star i moderan. Mnogo je lepo i bilo bi dobro doći bar jednom na duži period kako bi ga što više obišao, pre svega muzeje kojima je vrlo bogat - rekao nam je Ilić.

Utiske o predstavi podelila je i Ljiljana Davidović.

- Predstava je bila odlična. Glumci su bili fantastični, a sve ima jednu vrlo jaku poruku. Meni se dopalo sa kojom lakoćom je Nebojša Ilić odigrao svoju ulogu - kratko je rekla Ljiljana Davidović pre nego što joj se ispunila želja da se slika sa poznatim glumcima. Ljiljana je na predstavu došla sa svojim prijateljicama Klaudijom Andrejević i Natašom Tešić iz Frankfurta.

Lutkić proslavio rođendan

Dejan Lutkić je dan posle predstave slavio rođendan, pa je na pitanje gde ga slavi rekao:
- Još uvek nije odlučeno da li ćemo i gde ćemo da slavimo. Kvorum treba tek da se sastane kasno noćas i treba da odluči o tom pitanju - pokušao je da se izvadi Lutkić, ali smo saznali da je rođendan ipak proslavljen u Frankfurtu u društvu kolega i cele ekipe koja je učestvovala u organizaciji predstave.

- Kada su pozorišne predstave u pitanju, meni je bitna cela atmosfera. Dopala mi se sama scenografija, svećnjaci, tematika. Bilo je na momente uzbudljivo, a na momente smo se nasmejali. Celokupan utisak je sjajan i lepo je videti ovako nešto u Frankfurtu - rekla je Sandra Janković koja je u pozorište došla sa suprugom Marijanom Jankovićem iz Sehajma kod Frankfurta.

Z. Vicelarović
Sandra i Marijan Janković sa Dejanom Lutkićem

Predstava "Noć Bogova" je urađena po scenariju Mire Gavrana, hrvatskog pisca, producent je Dejan Janković, a adaptaciju su uradili sami glumci na ideju Dejana Lutkića.

Tuguje za kumom

Vojin Ćetković je pre, a i posle predstave bio tužan zbog tragedije koja ga je zadesila ranim odlaskom njegovog kuma Nebojše Glogovca, pa je na pitanje, zašto glumci odlaze prerano sa životne scene odgovorio:
- Ne znam. Ne mogu da vam na to pitanje odgovorim. To jeste činjenica, ali ne umem zaista da vam odgovorim. Ovo je suviše sveže i lično pitanje i tiče se moje porodice tako da ne mogu da pričam o tome - kazao je Ćetković, ali je pronašao snage da pohvali frankfurtsku publiku rekavši:
- Koliko sam čuo, imate ovde u Frankfurtu već nekoliko godina redovno pozorišne predstave, pa su se samim tim i iskristalisali ljudi koji dolaze u pozorište. Ovde smo prihvaćeni i publika je odreagovala kako inače publika reaguje i pratili kao da smo bilo gde igrali.









 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online