Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.02.2018.
12:40
Vestionline A

Vodimo vas na predstavu "Vitez Koja u velikoj akciji"

Akademija 28 spremila nam je bogat kulturni program u za vikend koji je pred nama. Tako u subotu i nedelju možete uživati u predstavama za najmlađe.

Akademija 28
Scena iz predstave "Vitez Koja u velikoj akciji"

"Vitez Koja u velikoj akciji"

Junak detinjstva i crtani lik koji ne smemo zaboraviti, vraća se na velika pozorišna vrata Akademije 28! Ovoga puta on je u misiji spasavanja princeze Mile koju je u svom dvoru zatočio Crni vitez Bole. Njegovo veličanstvo kralj, Milin otac, zbog toga će okrenuti dobro poznati broj Viteza Koje, najhrabrijeg i najplemenitijeg viteza u kraljevstvu i zamoliti ga da spasi njegovu kćerku. Kao i uvek, Vitez Koja će se odazvati pozivu i zajedno sa svojim vernim drugarom Mlatom Zamlatom krenuti u veliku akciju spasavanja princeze Mile.

Jedan od glavnih kvaliteta predstave je što se kroz niz smešnih situacija u koje dolaze glavni likovi, na neposredan i deci interesantan način, ukazuje na važnost prijateljstva i lepog ponašanja. Vitez Koja i Crni vitez će se, između ostalog, nadmetati u različitim veštinama kao što su: mozgalice, borba mačevima i kavaljerstvo. Da li će Vitez Koja uspeti da oslobodi princezu Milu i da na viteškom turniru pobedi Crnog Viteza, saznaćete na Velikoj sceni Akademije 28.

Trajanje: 50 min

Uzrast: 3 +

Režija: Igor Damnjanović

Scenario: Mina Aleksić i Biljana Mitrović

Igraju: Biljana Mitrović (Princeza Mila), Dejan Stojaković (Crni vitez Bole), Milan Pajić (Vitez Koja), Vladimir Popović (Mlata Zamlata)

Predstavu možete pogledati u subotu, 17.02.2018, u 17 časova.

Besplatne karte 

Za predstavu "Vitez Koja u velikoj akciji" portal Vesti-online vam je obezbedio 3x2 karte. Imena srećnih dobitnika objavićemo u sredu, 14.02.2018. do 17 časova.

Akademija 28
"Štrumfovi i majka priroda"

"Štrumfovi i majka priroda"

Štrumfoselo ovih dana ispunjava bezbrižna atmosfera dok su u toku pripreme za veliki prolećni bal. Međutim, strašni Gargamel otima Majku prirodu i začarava Štrumfetu! Uz pomoć začarane Štrumfete, Gargamel želi da se domogne knjige za upravljanje vremenom, a potom i da zavlada Štrumfoselom.

Ujedinjeni, Štrumfovi uspevaju da omekšaju srce razmaženoj, začaranoj Štrumfeti i izbave je iz nevolje. Ona na taj način spoznaje čari prijateljstva i pomoći drugima. Međutim, da li će Kefalo, Gruber, Mrgud, Gricko,Trapavko, Veliki Štrumf uz pomoć dece i Štrumfete uspeti da oslobode Majku prirodu i da li će Gargamelovo srce ikad smekšati?

Produkcija: Hajde obraduj dan

Trajanje: 45 min

Uzrast: 3-10

Tekst i režija: Tatjana Milanov i Nikola Marković

Igraju: Tatjana Milanov, Nikola Simić, Nikola Marković

Predstavu možete pogledati u nedelja, 18.02.208. u 12 časova

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana između 12 do 20 časova i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400 dinara, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu. Više informacija možete dobiti na br. tel: 011/3616020.

Dobrodošli na Dečiju scenu Akademije 28!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online