Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.03.2017.
17:00
Vestionline A

Početak aprila na Dečjoj sceni

Tokom predstojećeg vikenda mališani će imati priliku da na Dečjoj sceni Akademije 28 pogledaju dve predstave.

Akademija 28
 

"Asteriks i Obeliks", subota 1. april u 17 časova

Početak aprila na Dečjoj sceni obeležiće avantura "Asteriks i Obeliks", produkcije Teatar na Savi, a u režiji jednog od najboljih poznavalaca dečijeg pozorišta - Milorada Mandića Mande.

Svima dobro poznate interpretacije koje ovaj tim izvodi ovoga puta će nam dočarati jedan od najpoznatijih francuskih stripova o malom galskom selu. Zanimljiva,  edukativna, zabavna i šarolika, takoreći - muziča komedija - namenjena je najmlađoj publici  uzrasta od 2. do 12. godine. Predstava sadrži zanimljivu scenografiju, živopisne kostimime i maske, kao i originalne songove i muziku. 

Pored osnovnih likova iz stripa u predstavi se umesto Cezara pojavljuje strašna i grozna, ali lepa Cezarica Julijana Mrgudić koja je odlučila da zabrani deci da se igraju i da sve igračke ovog sveta pripadaju samo njoj i nikom ništa neće da da. Naravno da joj smeta  malo galsko selo, pa odlučuje da natera vrača Kutlačiksa da joj oda tajnu čarobnog napitka da bi postala najjača na svetu i da sve bude njeno i samo njeno.

Posle niza komičnih scena Julijana se zaljubljuje, menja svoje prezime iz Mrgudić u Dobrić i saznaje da lepota nije najvažnija i da nije sramota kad neko nešto ne zna  već da je sramota kad neko neće da uči!

Igraju: Nikola Marković, Tatjana Milanov, Jadranka Nanić Jovanović.

Akademija 28
 

"Magična lira", nedelja, 2. april u 12 časova

Dan kasnije uživamo u predstavi "Magična lira'" - muzičkoj avanturi koja iznova oduševljava klince i klinceze.

Princ Mirko i princ Saško imaju isti cilj: da osvoje ruku princeze Simfonije. Obojica žele princezu za sebe, pa da bi se iskomponovalo rešenje i smirile svađe, baka Sonata obojicu šalje u fantastnotičnu avanturu da pronađu i donesu Magičnu Liru!

Ali čarobnjak Zabrljavko dodatno komponuje stvari tako da njih dvojica zajedno moraju da prođu kroz sve prepreke i pored raznih razbojnika i čudnih bića da dođu do cilja. Na tom putu će upoznati nove prijatelje, steći nove neprijatelje i doneti odluke koje nisu očekivali...

Na kraju će sve biti lakše i biće više mira kada zasvira Magična Lira!

Produkcija iza ove predstave je Treći plan, a uloge tumače: Nina Janković, Ivan Mihailović, Aleksandar Vučković, Aleksandar Ristoski, Anka Gaćeša, Miljana Gavrilović, Mateja Popović, Bojan Hlišić, Vanja Nenadić, Vladimir Nićiforović, Dušan Popović.

Za predstavu "Magična lira" portal Vesti-online vam je obezbedio 3 x 2 karte, na vama je samo da se prijavite, pa ako još budete imali sreće...

Napomena:

Karte se mogu kupiti na blagajni Akademije 28, svakog radnog dana od 12-20h i vikendom sat vremena pre početka predstave.
Više informacija možete dobiti na 011/3621787; 011/3616020; 063/376847.

POVEZANE VESTI

KULTURA Magična lira
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online