Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 14.11.2011.
03:42
Alo! A

Sloboda pokazala gaćice!

Posle perverznog nastupa hrvatskih glumaca tokom koga su nemilice sevale gole muške zadnjice, čak i penis jednog od aktera, na Jugoslovenskom pozorišnom festivalu u Užicu konačno se pojavilo i malo “materijala“ za oči jačeg pola.

Sloboda Mićalović (desno) u nezgodnom trenutku sa Branislavom Lečićem i Antiom Mančić
 

Za te prizore, doduše mnogo kulturnije i suptilnije, postarala se glumica Sloboda Mićalović.


Tokom izvođenja predstave “Nije smrt biciklo (da ti ga ukradu)“, mlađana glumica je u jednoj sceni sa Anitom Mančić i Branislavom Lečićem raširila noge, a suknja se tako “otvorila“ da su se ispod nje videle gaće. Nije poznato da li je taj detalj predviđen režijom ili je reč samo o nespretnom pokretu, uglavnom niko se iz publike, naročito muškog dela, nije bunio ovim prizorom.


Odmah nakon predstave Sloboda je postala fan - “Slobode“. Lepoj glumici, s obzirom na to da je imenjakinja fudbalskog kluba iz Užica, navijači crveno-crnih su poklonili šal na kome piše “Sloboda 1925“. Zatečena gestom “fridom fajtersa“, Mićalovićeva je oduševljeno konstatovala: “Od danas navijam samo za Slobodu iz Užica“.

S druge strane, izgled Svetlane Bojković jasno je dočarao koliko je legendu srpskog glumišta pogodila smrt njenog velikog prijatelja Petra Kralja. Iako je ulogu u komadu odigrala po običaju maestralno, na njenom licu jasno se videla žal za preminulim kolegom i sve vreme je bila na ivici suza. Inače, Ceca Bojković u ovom ostvarenju tumači lik žene u vodama politike, što se, sudeći po aplauzu, izuzetno dopalo Nataši Mićić, koja se nalazila u publici.


Upravnik JDP-a Branislav Cvejić, zapamćen na jednom od minulih festivala kako glumi srčani udar nezadovoljan odlukom žirija što predstava njegovog teatra nije proglašena za najbolju, preksinoć je svaki trenutak pauze koristio da izađe ispred Narodnog pozorišta u Užicu i zapali cigaretu. Za to vreme, ali unutar zgrade, baškakodolikuje doajenu, šetkao se Voja Brajović, sa čije ruke se jasno nazirao kultni sat “brajtling“, čija se cena kreće i do nekoliko hiljada dolara.

Ponedeljak 14.11.2011. 13:55
Смрт фашизму! СЛОБОДА народу!
Ponedeljak 14.11.2011. 07:22
Па изгледа да порнографије нема довољно на ТВ -у па сада још и у позоришту,и онда кажу иди у позориште.СРАМОТА
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online