Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 19.02.2019.
19:37
S. Đurić - Vesti A

Gosti FEST-a 2019: argentinski glumci Čino Darin i Lorenco Fero iz filma "Crni anđeo"

Gosti ovogodišnjeg FEST-a biće argentinski glumci Čino Darin i Lorenco Fero, zvezde filma "Crni anđeo" koji se premijerno prikazuje unedelju 24. februara u 19:30 u Kombank dorani (bivši Dom sindikata) gde će se pokloniti publici nakon projekcije.

Promo
 

Čino Darin je rođen u Buenos Ajresu  u Argentini 14. januara 1989, najmlađi je u porodici glumaca tri generacije.  Njegov otac Rikardo Darin je jedan od najpoznatijih argentinskih glumaca.  Čino je počeo profesionalnu karijeru 2010. u pozorištu i u televizijskim serijama  koje su ga učinile jednim od najpopularnijih argentinskih mladih glumaca. Njegova uloga u filmu „Smrt u Buenos Ajresu" donela mu je i prvu međunarodnu nagradu.

Promo
 

Posle uloge u mini seriji „Historia de un clan" (2015) Čino se seli u Evropu gde od tada snima preko 12 filmova i 4 televizijske serije. Tumačio je jednu od glavnih uloga u filmu „Kraljica Španije" (2018) uz Penelope Kruz. Snimao je serije za HBO, Canal 13, Antena 3.  Sada živi u Madridu, u Španiji.  - Lorenzo Fero  rođen je u Buenos Ajresu  u Argentini 9. novembra 1998, uloga u filmu "Crni Anđeo" je debitanstska.

Sin je argentinskog glumca  Rafaela Fera. Studirao je pozorišnu glumu. Za ulogu u filmu "Crni Anđeo" osvojio je nagradu za najbolju mušku ulogu na Festivalu novog latinoameričkog filma u Havani, i Ibero-američku nagradu "Cine Feliks" u Meksiku, koja obuhvata kinematografiju Južne Amerike, Španije i Portugala.

Promo
 

Argentinsko-španski film "Crni Anđeo" (El Angel) u režiji Luisa Ortege, premijerno je prikazan u Kanu i govori o fizički veoma lepom serijskom ubici koji je trenutno poznat kao najduže zatočeni zatvorenik u argentinskom zatvoru. Producent filma je  Pedro Almodovar.  Debitant Lorenco Fero našao se u ulozi okrutnog tinejdžera Karlosa, koji kreće na krvavu avanturu sa svojim najboljim prijateljem Ramonom koga tumači Čino Darin.

Glumci ove krimi-drame proučavali su i oponašali američke filmove iz 1970-ih, kako bi dobili osećaj kako su se njihovi likovi kretali. Koristili su svoja tela da bi uhvatili atmosferu jedne  epohe. Argentina je u to vrieme bila na ivici diktature, a društveno i političko okruženje u zemlji doživelo je ogromne promene. Ta pozadina, zajedno sa muzikom iz tog perioda, kostimima i automobilima, kreira jedan pravi stilizovan film.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online