Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 23.04.2017.
10:08
Vestionline, Blic.rs A

Glumac menja život iz korena, evo šta će uraditi

Od kako je u braku sa lepom instruktorkom joge i bivšom novinarkom Milicom Šćepanović, poznati glumac je promenio način života, a odnedavno razmišlja i o preseljenju u mirnije krajeve.

A. Čukić
Želi sa porodicom da se izoluje od gradske buke: Nebojša Glogovac

Bračni par Glogovac često putuje i uglavnom su u pitanju mirnije destinacije.

Bitno im je da su u prirodi i na svežem vazduhu, a uvek sa sobom vode i sedmomesečnu ćerku Sunčicu.

- Kad god imaju slobodnog vremena njih dvoje se upute nekud gde mogu da se izoluju od gradske buke i da se odmore od svih dešavanja i pritisaka grada. Čak su razmišljali da bi bilo dobro da se na tako neko mesto i presele. Oboje vole selo i slažu se u tome da je na selu i te kako lepo živeti. Za sada je sve to još u ideji - ispričao je sagovornik lista "Blic".

Da je Glogovac neko ko voli selo, prirodu i zdravo okruženje može se zaključiti i iz njegovih ranijih intervjua kada je pričao o selu Opovo kod Pančeva, gde je živeo neko vreme sa svojim roditeljima, a koje je predstavio kao pravo bogatstvo kad je reč o sistemu vrednosti, ali i plodne zemlje. Sve mu je to, kako je tada pričao, bilo lepo i značajno iskustvo, pa ne bi ni čudilo da se glumac odluči na taj korak i definitivno napusti grad, a čak je i njegova supruga Milica kroz šalu na društvenim mrežama objavila da joj je dosta grada i kako bi da ide na selo.

Nebojša Glogovac je uz suprugu zaista započeo potpuno drugačiji način života.

- Promenio je dosta toga od kad je upoznao Milicu, ali i od kad je dobio ćerku. Pošto Milica vodi zdrav život kad je reč o ishrani, ali i intenzivno i svakodnevno trenira, pozitivno utiče na Glogovca. Promenio je mnoge loše navike koje je imao. I ono što je najbitnije je da se ništa od toga nije desilo pod pritiskom, cela ta priča ga je povukla i sam je to želeo- rekao je izvor blizak glumcu.

Nebojša Glogovac i Milica Šćepanović zajedno su već tri godine, a krajem oktobra prošle godina Milica je u stanu, prirodnim putem, na svet donela njihovu ćerku Sunčicu, a Glogovac je prisustvovao porođaju.

Glumci se odlučuju za život van grada

Nije Glogovac jedini glumac koji smatra da je na selu i u prirodi kvalitetnije živeti nego u gradu. Iako se on još nije odlučio na taj korak, ima onih koji su to odavno uradili. Neki imaju vikendice u kojima su preko celog leta, kao što su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, a neki maltene žive tamo. Nikola Kojo sa suprugom i ćerkama većinu vremena provodi u svojoj kući u okolini Kosmaja, a Nenad Jezdić se na selo preselio i poznato je da sada već proizvodi i svoju rakiju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online