Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.03.2017.
18:01
S. Đurić - Vesti A

Triler sa ljubavnim začinom

Nastavak snimanja serije "Ubice mog oca" danima intrigira medije i javnost u Srbiji. Smišljeno ili ne, temperatura se podiže pre početka rada na drugoj sezoni, a nastavak snimanja započeće, verovatno, krajem maja.

youtube.com/RTS
Mudro ćute: Deo glumačke ekipe serije

Kriminalističku seriju rađenu u maniru najboljih američkih serija ovog žanra, na srpske male ekrane doneli su reditelj Predrag - Gaga Antonijević i scenaristkinja Nataša Drakulić, koji najavljuju još zanimljivije i uzbudljivije događaje u novoj sezoni.

Ona otkriva da će serija dobiti nove intrige sa političkom, kriminalnom i estradnom pozadinom.

Uz dobro poznate likove koje predvodi Vuk Kostić u ulozi policijskog inspektora Aleksandra Jakovljevića, u novoj sezoni biće i novih likova i glumaca.

Zbog potpisanih ugovora u kojima su predviđene oštre, novčane kazne glumci izbegavaju da pričaju o novim epizodama, čije se emitovanje očekuje na jesen.

- Čekamo maj-jun da glumci završe pozorišnu sezonu kako bi bili slobodni za snimanje - rekla je scenaristkinja Nataša Drakulić, koja ne želi mnogo da otkriva detalje novih epizoda.

U igri, po svemu sudeći, ostaje i inspektor Marjanović, koga tumači Tihomir Stanić.

- Odmah sam bezuslovno prihvatio ulogu i rekao da ću tumačiti taj lik. Čak sam dolazio na snimanje i kad nisam imao snimajuće dane. Još uvek ne znam sadržaj nastavka, i kao i svi jedva čekam da vidim šta će se tu događati. Mislim da je Marjanović dovoljno intrigantan i zanimljiv lik da zaslužuje da ostane u svim sezonama. "Ubice mog oca" je serija koja zakuca ljude ispred ekrana, pa me ne čudi interesovanje gledalaca za nastavak - rekao je nedavno Tihomir Stanić.

U poslednjim scenama pojavila se pevačica Biba, koju tumači Milena Vasić. Njen lik će biti, kako se priča, u centru pažnje u novoj sezoni.

- Ne znam još ništa precizno - rekla je Milena Vasić uz zagonetan osmeh.

U medijima se spekuliše da je jednu od uloga u nastavku dobila i Anica Dobra, koja će igrati forenzičarku koja menja ranjenu Jelenu, koju glumi Nina Janković.

Ona će inspektoru Jakovljeviću pomagati da reši novi zločin, ali među njima će sevnuti i ljubavne varnice.

Premašili očekivanja

Serija "Ubice mog oca", koja je emitovana na RTS-u, stekla je veliku popularnost, pa se procenjuje da je svaku epizodu u proseku gledalo oko 1,5 miliona ljudi.

Prvi put u istoriji jedne televizije serija je reprizirana odmah nakon premijere, i to na zahtev gledalaca.

Ni reditelj Antonijević nije očekivao toliko interesovanje gledalaca za njegovu seriju.

- Iskren da budem nisam očekivao ovakvu popularnost. Ovakvih serija nije bilo kod nas, pa sam bio pomalo skeptičan kako će je publika primiti, a interesovanje gledalaca za "Ubice mog oca" premašilo je sva moja očekivanja - rekao je Antonijević, koji je otvorio vrata žanru savremene kriminalističke serije i uveo nove trendove kada su u pitanju domaće serije.

Vrele scene

Veliku pažnju u seriji izazvale su vrele scene Jelisavete Orašanin i Predraga Bjelca. Jelisaveta je objasnila da je snimanje tih scena bilo i prijatno, i neprijatno.

- Nisam bila gola, iako se to na ekranu ne vidi. Tokom snimanja imala sam kupaći kostim. Uvek je malo neprijatno snimati takve scene, ali kada to zahteva scenario i lik koji igram, nema razloga da se stidim - rekla je jednom prilikom Jelisaveta Orašanin.
 





 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online