Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 13.04.2011.
14:07
Blic A

Naši glumci u Holivudu završavaju film sa Anđelinom

Ekipa srpskih glumaca koji su sarađivali sa Anđelinom Džoli na njenom filmu o ljubavi u ratom zahvaćenoj Bosni trenutno je u Holivudu. Poznata glumica ih je pozvala da zajedno pogledaju film, a deo scena će biti dorađen pred premijeru koja je zakazana za septembar.

Anđelina Džoli na snimanju sa Goranom Jevtićem i Nikolom Đuričkom
 

- Anđelina nas je sve zvala. Htela je da nas okupi u Los Anđelesu i da pogledamo film ali i da se malo družimo tih 6-7 dana. Divan gest. Nažalost, ja nisam mogao da odem jer igram dosta, kako se to kaže, živih predstava na repertoaru, a treba da počnem snimanje filma sa Srđanom Dragojevićem. Nadam se da ćemo se videti tokom leta i pogledati film - rekao je za ”Blic” Goran Jevtić.


U Los Anđeles je već otišao Branko Đurić Đura koji je sa poznatom glumicom i njenim mužem postao prijatelj, baš kao i Rade Šerbedžija. Među glumcima koji su trenutno u Holivudu je i Nikola Đuričko koji u filmu igra prijatelja glavnog junaka. Takođe, Goran Kostić i Zana Marjanović koji imaju vodeće uloge snimiće još neke scene i imati priliku da među prvima pogledaju film koji i dalje nosi ne baš srećan naziv ”Bezimena ljubavna priča”.

Branko Đurić Đuro je već otputovao u Los Anđeles kod Anđeline
 

U Andželininom rediteljskom prvencu igra i Aleksandar Đurica koji tumači lik srpskog vojnika Marka. Otkriva nam da će film premijerno biti prikazan na jesen, ali još nije određen tačan datum. Na pitanje da li je film već imao zatvorenu projekciju, glumac kaže da nije, i dodaje:

- Ovih dana neki akteri filma su s rediteljkom na dosnimavanju svojih likova, ali ne znam tačan datum prikazivanja filma - saznajemo od Aleksandra.

Isto nam je potvrdio i Edin Šarkić koji je vodio deo produkcije Anđelininog filma. On je bio zadužen za snimanje scena u Sarajevu. Kako nam je rekao, deo ekipe je dobio privatan poziv da poseti Anđelinu, prvenstveno zbog projekcije filma. Inače prvobitno je bilo planirano da glumica, ali i njena mnogobrojna porodica, neko vreme provedu u Bosni. Zbog protesta Žena u crnom koje nisu bile zadovoljne načinom na koji je prikazana ljubav između Srbina i muslimanke, od toga se odustalo.


Ovakav gest glumice je u skladu s onim što o njoj govore svi koji su imali priliku da budu njeni saradnici.

- Ona je napravljena megazvezdom, ali je bila i ostala jedna topla i vrlo pametna mlada žena koja je puno radila na sebi. Naravno, i na karijeri, ali pre svega na kvalitetu svog života. Da ne ulazim u detalje ali divne smo i važne razgovore vodili. Recimo, kada smo pričali o medijima, Anđelina mi je govorila o načinu na koji se ona štiti. Rekla mi je - kad gledaš novinara, gledaš ga kao kroz pušku koju on drži u rukama. Treba biti potpuno sveden, miran, ali dopustiti da se u očima vidi taj strasni gnev. Ona je jedna izuzetna ličnost - kaže Jevtić.

Iako su Bred Pit i Anđelina negirali da usvajaju još jednu bebu, dobro obavešteni američki magazini saznali su da je par ipak udomio devojčicu iz Meksika. To je njihovo četvrto usvojeno, a ukupno sedmo dete. Devojčica je rođena sredinom prošle godine u Meksiku. Par planira da svoju novu mezimicu pokaže javnosti na Kanskom filmskom festivalu koji se održava u maju mesecu.


- Anđelina je želela dete iz Latinske Amerike. Posetila je Peru i Brazil, ali je na kraju devojčicu našla u Meksiku - rekao je izvor blizak glumici.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online