Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.04.2019.
14:10
Z. Vicelarević - Vesti A

Boban Rajović za "Vesti": Rado bih se vratio taksiranju

Pevač Boban Rajović gde god da se pojavi napravi žurku za pamćenje, pa je tako bilo i nedavno na njegovom koncertu u diskoteci London u Majncu. On nam je posle nastupa otvorio dušu i pričao o obožavateljkama, popularnosti, o tome šta je radio pre nego što je uzeo mikrofon u ruke. Koliko god mu nije bilo lako, nikada nije želeo da bude deo "Grand produkcije".

Z. Vicelarević
Velika zvezda u Hrvatskoj: Boban Rajović

- Tačno je da sa Sašom Popovićem nikad nisam sarađivao. Sa Saletom se na određenim mestima i viđam, ali za saradnju nema nikakve potrebe ni njemu ni meni iz razloga što sam krenuo u svoju karijeru samostalno. Nešto mi nije izlazio u susret, i to se pokazalo dobrim zato što sam ja napravio posao bez njih, ali nisam neko ko je osvetoljubiv. Naprotiv, dobar sam sa njim, ali mi poslovna saradnja nešto i ne treba. Niti trebam ja njima, niti oni meni - rekao nam je Boban Rajović.

Pevač je pre nego što je počeo da peva taksirao u Danskoj.

- Kakva je sad situacija na estradi, ja se poželim taksija u Danskoj. Vrlo rado bih se vratio da vozim taksi jedno tri meseca da ohladim glavu. Bilo je tu interesantnih momenata i stvarno bih se probao vratiti, bar jedan vikend na one pijane ljude po Kopenhagenu i da se malo setim malo tih vremena. Imam mnogo lepih uspomena iz tog doba.

Boban je veoma popularan u regionu, gde se uvek traži karta više za njegove nastupe.

- Znam da puno naših pevača gostuje po Hrvatskoj, ali ne znam da su imali problema nekih tamo, a ja tek ne. Ja sam u Hrvatskoj čak najpopularniji. Tamo su me najbolje prihvatili. Radio sam dve Arene, splitsku i zagrebačku i zaista nisam ništa loše doživeo. Možda nekad davno, na početku su nam skinuli tablice sa auta, ali sada to ne postoji.

Iako živi u Beogradu, Rajović ne radi puno u prestonici.

- Mene u principu ima svuda više nego u Beogradu, iz prostog razloga što imam širok auditorijum i zato što mogu da pevam i u Australiji i u Kanadi i u dijaspori kompletnoj i onda nemam potrebe da pevam u Beogradu. Ali ću, naravno, napraviti svoj prvi solistički koncert u Beogradu već sledeće godine kada ću obeležiti 20 godina karijere.

Pisali su da je gej

Rajović kaže da i nije toliko zastupljen u novinama, ali da su ipak svašta pisali o njemu.

- Ako je koga bilo malo po novinama, onda sam to ja i lažnih i ne lažnih informacija. Mene ima malo u novinama i malo sam zastupljen u medijima. Pisali su da sam gej, a nisam (smeh). Znate šta mi je Marina Tucaković jednom rekla? Ona me zove kume i kaže: "Kume, evo pričaju da si gej. To je super jer znači da si uspeo u životu. Čim neko napravi dobar posao, onda je gej, tako da i ja sam gej bio.

Kako izlazite na kraj sa obožavateljkama i šta vaša supruga kaže na sve to?

- Nije meni problem da ja izađem na kraj sa obožavateljkama. Ja ovaj posao radim, Bože zdravlja, 20 godina. One vole moju muziku i moje delo i nema potrebe da ih se plašim, a niti me one nešto napadaju. Moja supruga isto to zna, posle 26 godina braka, da je to sve u sklopu tog posla.

Mile Kitić je trend!

A o domaćoj muzičkoj sceni Rajović kaže:

- Trendovi su uvek postojali, postoje i danas i uvek će postojati. Svi znamo koja je muzika trend. Ja skidam kapu tome, ali sama reč trend znači da je u jednom trenutku trend i nema ga više. Tih 90-ih godina smo imali jedan trend, onda smo imali drugi trend, danas imamo ovo. Ima i trendova koji traju. Uzeću samo jedan primer, Mile Kitić je trend zadnjih 30 godina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online