Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 11.03.2019.
08:32
Z. Vicelarević - Vesti A

Mia Borisavljević za "Vesti" otvorila dušu: Laži rušim na sudu

Pevačica Mia Borisavljević nedavno je nastupila sa svojim izabranikom Bojanom Grujićem u diskoteci "London" u Majncu i tom prilikom otvorila dušu za "Vesti". Pre skoro godinu Mia je postala mama i za razliku od mnogih njenih koleginica uspela je da savršeno uklopi karijeru i privatni život.

instagram/miaborisavljevic
Atraktivna mama: Mia Borisavljević

- Dobro sam se snašla. Mada je u početku bilo teško, s vremenom je sve lakše. Naravno, imam veliku pomoć moje majke, a imamo i bebisiterku, tako da posao nije stao. Ema će u maju proslaviti prvi rođendan i već me prepoznaje na televiziji. Ona već sve zna i ponešto i kaže. Već počinje da hoda i pažnju joj privlači televizor. Kad me prepozna na TV grli ga - kaže Mia Borisavljević.

Atraktivna pevačica ističe da je više ne pogađaju loši i neistiniti natpisi u novinama i portalima.
- Na početku karijere, dok sam bila neiskusna i kad sam mislila da se događa samo meni, to je bilo strašno. Sada shvatam da je to deo posla svake javne ličnosti i potpuno mi je smešno. Apsolutno me ne pogađa kao na početku. Ne čitam i ne trudim se da vidim šta piše o meni, ali je internet dostupan svima, pa neko nešto vidi, pošalje mi i uvek dođe do mene. Uglavnom ne odgovaram na takve stvari, jer to je utopija, ali sam jednom završila na sudu i prošla sam pobednički (smeh).

Ono što joj imponuje jeste to što važi za jednu od najzgodnijih dama na estradi i da to naravno shvata kao kompliment. O ljubavi prema putovanju Mia kaže da je planine i zimski ambijent ne privlače, ali za tople krajeve je uvek raspoložena.

- Obožavam da putujem i to u toplije egzotične destinacije. Izdvojila bih Sejšele, Tajland, Dubai. Kina mi je prelepa zemlja. Moja sestra tamo živi i mnogo puta sam bila. Australija me takođe privlači. Putovanja daju smisao mom životu i ovih dana planiramo mnoga privatna putovanja za ovu godinu.

Što se poslovnih putovanja i gostovanja tiče, Mia je skromna i kaže da voli da ide u Beč. Napominje da do sada nije pevala na Sejšelima, mada bi to rado učinila.

- U Australiji takođe nisam pevala i znam da u ovoj zemlji imam puno fanova i dobijam mnogo poziva, ali čekam pravi momenat za gostovanje u Australiji.

O plastičnoj hirurgiji

Plastična hirurgija za Miu je u današnje vreme sasvim normalna stvar.

- Onaj ko zna da to upotrebi, a ne zloupotrebi, onda je dobro. Mislim da u 2019. godini ne treba trpeti neke nedostatke i nešto što vam smeta. U svakom slučaju, zloupotreba, to jest, loši saveti, loši hirurzi, treba da se prođe neki psihički test. Ako neko nije još uvek spreman i ne zna tačno šta hoće, to može da ostavi velike traume ako se ne uradi kako treba. Mala je granica između šika i kiča - kaže Mia, koja je pre 10 godina bila učesnica Velikog brata.

- Tada je to bilo tek na početku i nije bilo toliko često i malo javnih ličnosti je ušlo u rijaliti. Meni je to značilo puno za početak karijere. Ali se to dosta promenilo i više nije isto, niti traje isto. Tada je to trajalo mesec dana i to je bio plafon koliko sam ja mogla da izdržim u zatvorenom prostoru i bez posla i normalnog života. Mislim da je ovo sad sve preterivanje i više ne bih učestvovala.

Fanovi iz Limburga

Lična arhiva
Obožavaju ih: Kristina, Mia, Magdalena i Bojan

Magdalena Biškić i Kristina Šimunović su bile opčinjene nastupom Mie i Bojana u "Londonu".
- Pevali su su fantastično i stvarno ne mogu reći ko je od njih bolji na sceni. Podjednako su oboje super. Zbog njih smo došli čak iz Limburga. Miu pratimo od početka njene karijere i mislim da joj Bojan odlično pristaje - kaže Magdalena, koja je prvi put, ali kako kaže, ne i poslednji u diskoteci "London".

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online