Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.02.2019.
08:15
Z. Vicelarević - Vesti A

Kija i Sloba bacili publiku u trans

Menadžeri nove diskoteke London u Majncu uspeli su da spoje ono što su mnogi mislili da je nemoguće. Naime, nastupom bivšeg bračnog para Kristine-Kije Kockar i Slobodana Radanovića, pomerili su granice mogućeg.

Z. Vicelarervić
Uživa u novoj vezi: Kija Kockar

- Ovo je prvi zajednički nastup Kije i Slobe na ovim prostorima. Spojili smo nespojivo. Oni su pravi profesionalci i ispunili su sva očekivanja. Zadovoljni smo posetom i siguran sam da ćemo i dalje našoj publici da priređujemo dobra gostovanja - rekao je Predrag Tešinić, menadžer kluba London.

O zajedničkom nastupu sa bivšom suprugom Sloba Radanović je kratko rekao:

- Promenile su se emocije, ali kod nas preovladava profesionalizam. Bavimo se muzikom i došli smo da zabavimo publiku i da ljudi uživaju u našim nastupima. Svako je krenuo svojim putem. Nova diskoteka je stvarno super. Odličan prostor i vidi se da je uloženo dosta i nadam se da će odlično da radi i da će biti jedna od najboljih na ovim prostorima.

Kristina - Kija Kockar pred nastup u novoj diskoteci London u Majncu bila je prilično uzbuđena, a nakon silaska sa bine za "Vesti" je rekla:

- Gde god da se pojavim publika je super, a ovde u Londunu su me baš lepo dočekali. Čak mi je prišao i jedan momak koji je iz Zrenjanina, iz mog rodnog grada, pa sam se mnogo obradovala. Fenomenalna diskoteka sa odličnim ozvučenjem i ponavljam fantastičnom publikom.

Na temu ljubav, Kija je pokušala da promeni temu:

- Nemojmo da pričamo o tome, bolje je da pričamo o mojoj novoj pesmi koja je za dva dana imala oko dva miliona pregleda na Jutjubu i mnogo sam zadovoljna.

I pored toga uspeli smo da saznamo da je i Kija zadovoljna, da uživa u novoj vezi i da momak, kome nije htela da otkrije ime, živi van Srbije.

Z. Vicelarević
Mara Berić i Sloba

Jedna od mnogih koji su hteli da upoznaju Kiju i Slobu bila je i Mara Berić iz Majnca.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam upoznala Kiju i Slobu. Sa Slobinim nastupom sam se oduševila jer uživo zvuči totalno drugačije i bolje. A Kija je kod mene oborila sve rekorde koje jedna pevačica može da pokaže u svom nastupu. Ne bih mogla da se odlučim ko je bolji nastup imao, ali mislim da Sloba malo bolje peva, a Kiju podržavam jer je prava žena - kaže Mara.

Pevali kao jedno

Bivši supružnici su atmosferu doveli do usijanja, a tokom cele večeri ceo klub je bio na nogama. Kija i Sloba su pevali svoje, ali i hitove drugih pevača. Vrhunac večeri definitivno je bio momenat kada su otpevali čuveni Rastin hit "Adio amore", koji je Sloba, još dok je boravio u Zadruzi, kako se šuškalo, posvetio Kiji. Pevačica je odgovorila na ovaj muzički revanš, pa je reči Cecine pesme "Al' ti nemaš ukusa", promenila u "Sloba nema ukusa".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online