Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 08.02.2019.
08:11
S. Đurić - Vesti A

Lepota umalo došla glave

Mnoge naše poznate dame podvrgle su se estetskim korekcijama kako bi nadomestile svoje nedostatke. Kako bi izgledale što lepše i zadovoljnije svojim izgledom povećale su grudi, usne, zadnjicu...

Z. K. Munja
Jelena Kostov

Međutim, u poslednje vreme sve više pričaju o komplikacijama koje su imale zbog intervencija na telu. Jelena Kostov imala je ozbiljan zdravstveni problem kada joj je pukao silikon u grudima zbog čega je mesec i po dana bila prikovana za krevet sa visokom temperaturom. Na svu sreću, Jelena je reagovala na vreme.

- Primetila sam promene na grudima i otišla sam kod doktora koji mi je nakon detaljnog pregleda rekao da mi je pukao silikon. Ja sam i ranije videla da imam problem, ali nisam odmah odregovala, nego sam sačekala i tako napravila grešku. Usledila je intervencija, a onda i problemi jer se organizam borio sa novim silikonima. Počele su grudi da mi se pune gnojem. Morali su to da izvlače i to je bilo veoma dramatično. Znam da sam ja kriva, jer sam bila nemarna. Savetujem svim devojkama da redovno idu na kontrole nakon ugrađivanja silikona. Doktori su mi spasli život, na tome sam im zahvalna - rekla je za domaće medije Jelena Kostova.

O estetskoj operaciji starlete Tamare Đurić danima se pisalo u domaćim medijima kada je doživela kliničku smrt.

Nakon problema sa silikonima u zadnjici i rizičnih operacija, starleta je odlučila da se vrati prirodnom izgledu i reši se implantata koje je ugradila pre nekoliko godina.

- Odlučila sam da se vratim prirodnom izgledu. Hvala bogu pa imam šta da vratim, a da budem lepa - rekla je Tamara tada za medije.

instagram.com/tamarasstar89
Tamara Đurić

Pevačica i rijaliti učesnica Vesna Vukelić Vendi svojevremeno je priznala da je ugrađivanje silikona bila njena velika greška, jer se povela za trendom koji je tada vladao.

- Silikoni su bili i ostali jedan moj nepromišljeni gaf. Neki zarez ili glupost u mojoj prošlosti. Silikoni su strano telo - rekla je jednom prilikom Vendi, koja je, kako je istakla, implantate ugradila zbog slikanja za jedan popularan muški magazin.

Folk pevačica Stoja Novaković priznala je da je izvadila silikone zbog problema sa leđima. Sa jake "petice" Stoja se vratila na prirodnu "četvorku".

Žensko ludilo!

Sofija Rajović u emisiji "Magazin IN" između ostalog govorila i o ugradnji silikona kojoj se podvrgla pre nekog vremena. Ona savetuje žene da dobro razmisle pre nego što se odluče na taj korak, jer treba da volite telo koje imate i da uživate u tome.

- Ja sam verovatno jedna od retkih koja se pokajala. Volela bih da vratim vreme. Imala sam svoje grudi, bile su lepe, ali onda sam upala u neko žensko ludilo. Stvarno mislim da svaka žena treba dobro da razmisli pre nego što to uradi. Nemam problema, ali je bilo bespotrebno. Apelujem na to da dobro razmislite, da se dobro informišete, da shvatite da nije to baš tako kao što govore da sve prolazi u sreći i veselju, treba da volite telo koje imate i da uživate u tome, sve ostalo je bespotrebna komplikacija - kaže Sofija.

Uživo operacija

Glumica Iva Štrljić jedna je od retkih koja je pred očima javnosti uvećala grudi pred fotoaparatom magazina "Stordž Njonj", koji je objavio kompletnu priču o ovoj intervenciji. Iva je provela tri dana u jednoj privatnoj klinici i kaže da je veoma zadovoljna rezultatom.

- Operaciju smatram normalnom pojavom i tu nema ničeg sramnog. Sa svojim grudima nisam bila nesrećna ili nesigurna, ali činilo mi se da bi baš bilo dobro kada bi bile malo veće - izjavila je tada glumica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online