Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 04.12.2018.
08:15
S. Đurić - Vesti A

Bajagin "lom" u Areni

Legendarni rok bend Bajaga i Instruktori održali su u Beogradskoj areni spektakularan koncert, a u brojnim hitovima kao i pesmama sa novog albuma "U sali lom" uživalo je 20.000 fanova. Na ulazima je bila velika gužva, tako da su neki prve taktove dočekali u hodniku. Koncert je počeo sa malim zakašnjenjem, a čim su se pojavili na bini i zapevali "Dobro jutro" odmah su napravili pravi lom. Ovacije, aplauzi, publika na nogama.

V. Sekulić
Veče za pamćenje: Momčilo Bajagić Bajaga

- Dobro veče, Beograde! Veliko je zadovoljstvo svirati ponovo ovde, 12 godina posle prve Arene. Uživajte, i mi ćemo - rekao je kratko Bajaga.

Nizale su se dobro poznate numere, "S druge strane jastuka", "Verujem, ne verujem", "Berlin"..., a u spektaklu su uživale sve generacije. Bez predgrupa i gostiju, Bajaga i Instruktori su odlično raspoloženoj publici želeli da otpevaju što više svojih pesama.

- Obožavam njihovu muziku, iako nisam bila rođena kada su počeli da sviraju. Moji roditelji ih prate od samih početaka i tu ljubav prema roku u Bajagi su preneli i na mene. Zaista uživam u svakoj njihovoj pesmi. Njihova muzika uvek može da se sluša i stvarno je za sva vremena - kaže Tamara.

Aktuelan album "U sali lom" prvo je predstavljen naslovnom pesmom "U sali lom", da bi usledio novi duet Bajage i Žike Milenkovića "Severac", a nešto kasnije i svež singl "Nikad te više neću zvati", "Bilo bi lako", "Može da te ubije grom". Numera "Noćima sanjam" u Arenu je donela nostalgiju. Usledio je i legendarni "Berlin", što je publika dočekala sa oduševljenjem. Uz balade poput "Kad hodaš", "Zažmuri", "Ako treba da je kraj", Arenu su osvetlili upaljači i mobilni telefoni.
- Mi kroz ovaj vremeplov prolazimo već 34 godine, i interesantno je da mi pred sobom uvek imamo ovako mladu i lepu publiku kao što ste vi. Za nas je vreme stalo i uopšte nas ne zanima što godine prolaze - rekao je Žika i zasvirao "Godine prolaze". Atmosfera je došla do usijanja kada je bend zasvirao "220 u voltima", "Ti se ljubiš", "Muzika na struju", "Otkako tebe volim"...
Uz dobru pesmu Bajaga i Instruktori pobrinuli su se i za vrhunsku rasvetu i ozvučenje, koje je bilo na najvišem nivou.

Podrška kolega i prijatelja

U Areni su se našli i brojni Bajagini prijatelji i kolege, koji su došli da podrže muzičara. Među njima su bili Sergej Ćetković, Aleksandra Radović, Marija Kilibarda, Bojana Ordinačev, Anđelka Prpić, Marija Tarlać, Marijana Mićić, Jelena Tomašević, Gordan Kičić, Lena Kovačević... Teniser Nenad Zimonjić došao je sa porodicom i to je bio prvi put, kako je rekao da negde zajedno dolaze na neki tako veliki spektakl.

- Prvi put smo zajedno na nekom velikom događaju, poveli smo i decu. Bajagu volim da slušam još od mlađih dana i njegov sam veliki fan. Pošto sam često bio van države, koristio sam svaku priliku da se opustim uz njegove dobro poznate stihove - rekao je naš proslavljeni teniser.

Slavila i ćerka

Bajaga je otkrio da je za njega posebno veče. Naime, njegovoj ćerki Anđeli je 1. decembra rođendan, a muzičareva mezimica je došla na tatin koncert sa društvom kako bi proslavila divan dan i podržala oca. Pevač je pred krcatom Arenom ćerki otpevao rođendansku pesmu "Danas nam je divan dan", što je publika pozdravila oduševljenjem!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online