Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 29.11.2018.
08:00
S. Đ. A

Darko Lazić okreće novi list: Iz bolnice u manastir?

I posle više od mesec dana od saobraćajne nesreće u kojoj je zadobio teške telesne povrede, pevač Darko Lazić je i dalje jedna od glavnih tema domaćih tabloida. Svi se oslanjaju na dobro obavešten izvor, a jedan od naslova poslednjih dana jeste da zvezda Granda okreće novi list.

instagram/gagicmarina
Darko Lazić i Marina

Darko se prema pisanju osim s teškim telesnim povredama bori i sa apstinencionalnom krizom, s obzirom na to da, kako mediji navode, ima već duže vreme problema sa narkoticima. Nakon saznanja da je njegova verenica Marina Gagić u drugom stanju, Darko navodno okreće novi list.

Naime, on sve češće razmišlja da se, nakon izlaska iz bolnice, podvrgne tretmanu promene krvi jer veruje da će tako regenerisati svoj organizam i ubrzati proces oporavka. Darko je već kako se navodi počeo da se raspituje u kojim klinikama se radi ta procedura i koliko košta, a lekari su mu objasnili da bi mu, tokom tretmana, ubrizgali mladu i svežu krv. Ovom tretmanu se inače podvrgavaju oni koji se bore sa stalnim osećajem iscrpljenosti.

Jedan od tabloida navodi i da Lazić ide u manastir u Crnu Reku da se leči od zavisnosti.

- Marina će imati mogućnost da posećuje Darka na svakih nekoliko dana, i da bude blizu Darka. Budući da svi hoće da mu pomognu, nije isključeno da će se na tih nekoliko meseci svi preseliti u Novi Pazar, kako bi Darku dali podršku za težak period koji mu predstoji - stoji između ostalog u jednom od tekstova.

Tabloidi spekulišu i da Darko planira da se njegova verenica Marina porodi u jednoj od najboljih klinika u Švajcarskoj i da u toj zemlji nastave zajedniči život.

- Darku je sada najvažnije da sredi svoj život. Prijatelji su mu već predlagali da se preseli u Beč. Međutim, sada on želi da napusti zemlju i, po svemu sudeći, posle Nove godine će se to i dogoditi - opet navodi dobro obavešten izvor jednog od tabloida.

Jedan od šokantnih naslova jeste i onaj da su Darka Lazića pokušali da ubiju, navodeći da policija radi nova veštačenja automobila kako bi otklonila sumnje da neko od zelenaša i dilera kojima Lazić navodno duguje novac stoji iza udesa.

Pet udesa

Darko je saobraćajnu nesreću doživeo 23. oktobra u Brestaču kod Pećinaca kada je njegov auto skrenuo s puta i nekoliko puta se prevrnuo, pri čemu je pevač zadobio teške povrede. Pevaču, koji se i dalje nalazi u KBC Zemun život je dugo visio o koncu, a sve vreme uz njega je bila porodica. Samo dva meseca ranije, zvezda Granda je napadnuta na privatnom slavlju u Umčarima kod Grocke. Kada je početkom avgusta stigao na jednu proslavu punoletstva na kojoj je trebalo da peva, napadači su ga, kako pišu tabloidi, izvukli iz kola, počeli da tuku, a zatim ga poprskali suzavcem i ispalili dva hica iz pištolja u vazduh. U medijima se spekulisalo da su ga pretukli jer je za jednu svadbu u Nišu uzeo novac, a nije došao da peva.

Inače, Lazić, poznat kao neko ko voli brzi vožnju, u poslednjih godinu dana je imao čak pet udesa.

U zagrljaju verenice

Nakon što se pojavila jedna od najlepših, u moru neproverenih i ružnih informacija je ona da će Darko Lazić uskoro ponovo postati otac. Darkova verenica Marina Gagić objavila je na Instagramu njihovu prvu zajedničku fotografiju iz bolnice. Njih dvoje su pozirali zagrljeni, a nasmejana Marina, uz fotografiju napisala je i kratak komentar: "Moj život." Marina svakodnevno obilazi Darka, a da se pevač sve bolje oseća dokazuje i fotografija koju je Gagićeva objavila.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online