Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.10.2018.
13:40
Sponzorisani tekst - GO4YU A

Poklanjamo ulaznice za Cecin i Đanijev koncert u Beču

Kupite Single, Double ili Max paket na 24 meseca po trenutno važećoj promociji “Gledaj dve, plati godinu dana” i na poklon dobijate dve ulaznice za zajednički koncert Cece Ražnatović i Đanija koji će biti održan 10.11.2018. u Beču, u dvorani „Pyramide Vösendorf“.

Promo
 

GO4YU, najmlađa članica Telekom Srbija grupe, poklanja po dve ulaznice za Cecin i Đanijev koncert u Beču kupcima GO4TV usluge!

Ponuda važi na teritoriji Švajcarske i Evropske Unije (izuzev Slovenije i Hrvatske) za kupovine u GO4YU šopu na adresi Mariahilfer strasse 103/8, Beč, Austrija, zatim, na GO4TV portalu ili kod ovlašćenog partnera koji posluje na navedenoj teritoriji.

Promocija “Gledaj dve, plati godinu dana” vam omogućava da gledate omiljene TV kanale 12 meseci gratis jer pretplatu od 24 meseca plaćate po ceni pretplate na 12 meseci.

Požurite, karte delimo do 08.11.2018. godine ili dok traju zalihe.

Promocija „Gledaj dve, plati godinu dana“ važi na teritoriji Švajcarske, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Evropske Unije (izuzev Slovenije i Hrvatske) i traje do 31.12.2018.

Sve što volite da gledate od sada je na jednom mestu - GO4TV!

GO4TV vam omogućava da u svakom trenutku gledate više od 200 omiljenih kanala sa Balkana uz sliku vrhunskog kvaliteta. Uslugu možete da pratite na televizoru, telefonu i tablet uređaju, i zato bez obzira da li ste u pokretu ili sedite u vašim toplim domovima, dostupni su vam najgledaniji muzički, filmski, serijski, dečji i sportski kanali.

Ekskluzivno, uz aplikaciju GO4TV uživajte u novim RTS-ovim kanalima koji predstavljaju jednu od najvećih riznica evropske televizijske arhive i čiji se programi baziraju na TV drami, najboljim pozorišnim predstavama srpskog teatra, prirodnim lepotama naše zemlje, emisijama iz različitih oblasti nauke, umetnosti, ali i urbanog, etno i starogradskog zvuka.

Svi ljubitelji sporta mogu uživati u najkvalitetnijem sportskom sadržaju uz Arenu Sport. Direktni prenosi domaće lige, analize sportskih događaja i rezultata, sportske vesti iz minuta u minut i još mnogo toga obradovaće svakog zaljubljenika u sport.

Imamo prava na emitovanje i RTL kanala iz Hrvatske koji nude obilje najpopularnijih formata, omiljenih zabavnih i edukativnih emisija, hrvatskih premijera i nagrađivanih serijala. I TV kanali iz Republike Srpske i Federacije su u našoj ponudi, pa od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati možete uživati uz BN, Hayat i ostale najgledanije televizije sa ovih prostora.

Uz GO4TV podsetite se tradicionalnih ukusa, jer u našem osnovnom paketu postoji i regionalni kulinarski TV kanal na kom majstori svog zanata pripremaju jela sa područja Balkana.

Vi birate na koji period i kada ćete da koristite uslugu, bez ugovorne obaveze. Izaberite GO4TV paket prema vašim potrebama i uživajte u kvalitetnom programu. U slučaju da ste nešto propustili, ne brinite, jer uz GO4TV možete da vraćate već emitovane emisije i do 7 dana unazad.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online