Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 24.09.2018.
23:45
telegraf.rs, Vestionline A

Anabela progovorila o svojoj najvećoj traumi i najtužnijem trenutku u životu

Pevačica Anabela Atijas prisetila se teških trenutaka u svom životu, a pre 14 godina dok je bila u braku sa denserom Gagijem Đoganijem preživela je pravi pakao kada je izgubila blizance.

instagram.com/anabelci
Anabela Atijas i Luna Đogani

- Tokom karijere bilo je dosta nepravednih naslova i objava o meni u medijima, ali ipak ništa ne može da se poredi s tugom koju sam proživela 2004. godine. Nakon ćerke Lune, ponovo sam ostala u drugom stanju, nosila sam blizance i sasvim iznenada došlo je do komplikacija. Bebe su, nažalost, preminule. Još mi je teško kad se setim tog perioda.

Bio je to najstresniji dan u mom životu. Sve vreme sam samo želela da vičem i vrištim: Ćutite, samo učinite da ova bol nestane! Nekontrolisana patnja obuzela je moje telo. Osećala sam se kao da sam zarobljena u košmaru i da moram da se probudim. Ali nisam mogla da pobegnem. Posle tog iskustva ubeđena sam da ništa ne može da slomi srce kao gubitak deteta. Mnogo volim mališane i želela sam da ih imam što više. Bio je to šok za moje emocije, telo, duh. Sreća u nesreći bila je ta što sam imala moju Lunu. Od nje nisam želela da se odvojim i ona mi je pomogla da prevaziđem tu traumu - seća se Anabela, koja je, iako je privatno prolazila kroz pakao, morala da nastupa.

- S obzirom na to da, osim ogromne duševne boli i tuge, u tom trenutku nisam imala zdravstvenih komplikacija, menadžeri su mi rekli da moram da se pojavim na zakazanom nastupu. Niko na planeti ne zna kako sam se osećala u tom trenutku, a odmah posle nastupa su imali mnogo zamerki da sam bila neraspoložena i nervozna. Niko nije znao istinu. Taj trenutak pamtim kao ubedljivo najgori u životu. Otišla sam na koncert, pevala kao da se ništa nije dogodilo jer nisam želela da moja publika oseti da nešto nije u redu, da zapravo imam problem koji je nerešiv.

Pevala sam, a sve u meni je plakalo. Non-stop sam razmišljala o bebama. Želela sam da bude drugačije. Ljudi su mi prilazili, želeli su da se fotografišu, da im dam autogram, svima sam izlazila u susret, smeškala se, pozirala, ali to nisam bila ja. Samo sam želela da se posao završi, da odem kući i da se isplačem. Iako sam bila mlada, taj gubitak doživela sam vrlo ozbiljno. Za mene je to bio udarac pravo u srce. Nastup se završio, ali i narednih dana smo imali zakazane nastupe. Kad god bih se setila tog perioda, suze bi same krenule niz lice. Ipak, život se nastavio. Doneo mi je još dve ćerke, ali i neke druge brige. Deca su porasla, a s njima i nove muke - kaže pevačica za "Glossy".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online