Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 29.07.2010.
22:15
Press rs A

Anabela: Želim treće dete!

Nisam trudna, samo sam se ugojila, ali bih volela da sa Mladenom dobijem dete l Danju uživamo na privatnim plažama i bazenima, a noću idemo na romantične večere.

Pop pevačica Anabela Bukva i njen dečko maneken Mladen Radulović već mesec dana borave na Crnogorskom primorju u društvu njenih ćerki Lune i Nine! Atraktivna pevačica, koja je pre tri dana objavila prvi samostalni album, za Press kaže da uživa u vezi sa manekenom i demantuje glasine da je trudna, ali priznaje da žarko želi da se treći put ostvari u ulozi majke!

"Mnogi misle da sam trudna, jer sam se ugojila ali, nažalost, nisam u drugom stanju. Mada, budući da sam srećna, volela bih da rodim i treće dete", poručuje Anabela i dodaje:


"Mladen je prvenstveno moj najbolji drug, a zatim i partner. Razumemo se u svemu. On je divan i veoma brižan! Juče je otišao nakratko do Beograda i već mi nedostaje. Želela sam da se Mladen i ja venčamo ovog leta, ali to nije bilo izvodljivo zbog brojnih obaveza, pa smo odložili venčanje. U svakom slučaju, naša svadba će biti romantična, na nekom egzotičnom mestu, u društvu malog broja ljudi. Ne želimo da od venčanja pravimo spektakl", kaže Anabela.

Pevačica kaže da vreme između nastupa provodi na privatnim plažama i na bazenu.

"Nikada nisam isticala da živim u luksuzu, jer živim jedan normalan život. Veoma vredno radim, a moji nastupi u Crnoj Gori su posećeni. Zar je luksuz odsesti u lepom apartmanu i ići na večere sa dečkom?! Slobodno vreme provodimo na privatnim plažama ili na bazenu hotela, čiji je vlasnik moja dobra prijateljica. Tu možemo da se opustimo i sačuvamo privatnost. Kada uveče ne nastupam, Mladen i ja idemo na romantične večere, uživamo u najraznovrsnijim sirevima i dobrim vinima. Zbog toga sam se i ugojila, a više i nisam tako mlada da bih mogla lako da smršam", kroz osmeh kaže pevačica.
 

Anabela se osvrnula i na izjavu bivšeg muža Gagija Đoganija da ona i Mladen plasiraju priče u medijima da on živi u bedi, dok se oni provode u luksuzu.

"Gagi je otac moje dece i nikada nisam pomislila, a kamoli izgovorila da on živi u bedi, niti isticala da ja živim u luksuzu. Ne znam zašto je to izjavio i ubeđena sam da ne misli tako. Nina i Luna će sada biti sa njim i, što se mene tiče, nas dvoje nemamo nikakav problem u komunikaciji", kaže pevačica.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online