Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 16.08.2018.
18:29
b92.net A

Kreator negira optužbe za silovanje

Modni kreator Darko Kostić se oglasio na društvenim mrežama posle izlaska iz pritvora u kom je proveo nešto više od mesec i po dana.

youtube.com/Dnevna Doza
Darko Kostić: Ja sam taj koji je bio zlostavljan, i to medijski

On je bio priveden po prijavi maloletnika L. J. (15) za polno uznemiravanje, a u daljem postupku će se braniti sa slobode.

" Posle najtežeg perioda u svom životu i preživljenog medijskog linča želeo bih da se zahvalim na bezrezervnoj podršci svojim prijateljima ì klijentima, koji su kao i moja porodica bili izloženi orkestriranom uništavanju imena i brenda 'Darko Kostić' od strane petparačkih novina i neistinitih tekstova! Jedino silovanje i zlostavljanje i to medijsko sam preživeo ja, pošto pravno za silovanje nikad i nisam bio optužen, a nikada u životu nikoga nisam maltretirao, ponižavao niti doveo u neprijatnu situaciju! Pravda je spora, ali dostižna! Veliku zahvalnost dugujem svojim advokatima Jovani Ralević i Dimitriju Iliću u prvoj pobedi na putu ka istini! Svi dosadašnji monstruozni tekstovi i laži koje su mene stavljali na stub srama, ugrožavali moju bezbednost i imali za cilj da uruše moj ugled i karijeru su sankcionisani sa preko 20 podnetih tužbi! Svaka dalja neistina i optužba će biti isto tako tretirana! Moju blistavu karijeru i život ne mogu uništiti lažne i bezdokazne optužbe kako na sudu tako i u životu”, napisao je Kostić. 

Protiv njega je ranije danas Treće osnovno tužilaštvo podnelo optužni predlog kojim Kostića tereti za polno uznemiravanje maloletnog L. J. (15), ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, omogućavanje uživanja opojnih droga. 

Iako je tužilaštvo tražilo od suda i da Kostiću produži pritvor, sud taj predlog nije usvojio i ukinuo mu je pritvor pošto su ispitani svi svedoci u ovom krivičnom postupku. 

Optužnim predlogom tužilaštva Kostić se tereti da je izvršio dva krivična dela - polno uznemiravanje i nedozvoljeno držanje opojne droge, omogućavanje uživanja opojnih droga, rekao je za Tanjug portparol Trećeg osnovnog tužilaštva Ivan Marković. 

Kostić se ranije na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. 

Slučaj maloletnika i punoletnog mladića nisu povezani. Kostić se sumnjiči za uznemiravanje maloletnika, kome je ranije nekom prilikom dao "kamagru", a da mališan to nije znao. 

Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu, pošto je došao da ga kreator fotografiše. 

I drugi mladić B. Š. je, prema pisanju tabloida, svedočio da ga je Kostić polno uznemiravao nakon konzumiranja droge.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online